Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
Normal, bir yere çarpar ise darbeyi azaltması için. Benim süpürgede de var.
Tasarımı böyle. Köşeleri tespit edemezse çarptığında fizksel olarak tetiklensin diye tahmin ediyorum. Bizim irobot da öyle. Çoğu öyle.
Tampon kardeş orası, gayet normal. Arkasında çift tırnaklı metal var esnemesini sağlayan. Çünkü cihaz haritada olmayıp da önüne random çıkan cisimlere yavaşlayıp dokunduruyor emin olmak için. Ayna varsa ona da çarpar bol bol, aynanın içini başka oda sanıyor.
Tampon kardeş orası, gayet normal. Arkasında çift tırnaklı metal var esnemesini sağlayan. Çünkü cihaz haritada olmayıp da önüne random çıkan cisimlere yavaşlayıp dokunduruyor emin olmak için. Ayna varsa ona da çarpar bol bol, aynanın içini başka oda sanıyor.
Tasarımı böyle. Köşeleri tespit edemezse çarptığında fizksel olarak tetiklensin diye tahmin ediyorum. Bizim iRobot da öyle. Çoğu öyle.
Birde böyle bir şey gördüm, ürün bugün takırtılı çalışıyordu o sebepten altını kaldırıp baktığımda böyle dolanmış bir ip var gibi ama ürünün kendisinde bu var mı ? Kopartayım mı sizlerde kontrol eder misiniz lütfen onunla mı kaynaklı öğrenmek istiyorum.Normal, bir yere çarpar ise darbeyi azaltması için. Benim süpürgede de var.