Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Bende Roborock S8 var düz model ve memnunum. Otomatik mop kaldırıyor. Bütçe aralığında olması güzel. Eksik gördüğüm ise keşke istasyonu olsa ama o zaman fiyat katlanıyor. S8 Pro ile kıyasladım birebir ve düz S8 tercih ettim.
AezagnIm
Çalışkan
Düz modelinin stoğu kalmamış sanırsam s8 soniv ve s8pro modelleri var bütçeme uygun sizce hangisi daha iyi olur?Bende Roborock S8 var düz model ve memnunum. Otomatik mop kaldırıyor. Bütçe aralığında olması güzel. Eksik gördüğüm ise keşke istasyonu olsa ama o zaman fiyat katlanıyor. S8 Pro ile kıyasladım birebir ve düz S8 tercih ettim.
S8 Sonic diye bir model yok aslında o direkt S8 oluyor hocam. Sonradan eklemişler o ismi. Orijinalinde Sonic yok. S8 Sonic alırsan düz S8 gelecek. Farklarını açıklayayım hocam:
S8 Pro'nun vakum gücü daha yüksek. Daha güçlü bir süpürge gibi düşünün. Buna nazaran görünen fırça sayısı bir düşmüş. S8'de 3, Pro'da 2 fırça var. Alttaki vakum yerinde S8'de 2 tane Pro'da ise 1 tane döner başlık var. Ben tanıdıklarımın hepsinde S8 var ve memnun oldukları için S8 aldım ve memnunum. Tavsiye edebilirim. Yukarıda yazdığım nedenler de Pro almamama neden oldu elbette.
S8 Pro'nun vakum gücü daha yüksek. Daha güçlü bir süpürge gibi düşünün. Buna nazaran görünen fırça sayısı bir düşmüş. S8'de 3, Pro'da 2 fırça var. Alttaki vakum yerinde S8'de 2 tane Pro'da ise 1 tane döner başlık var. Ben tanıdıklarımın hepsinde S8 var ve memnun oldukları için S8 aldım ve memnunum. Tavsiye edebilirim. Yukarıda yazdığım nedenler de Pro almamama neden oldu elbette.