Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wenJa97

Uzman
İlkokul veya lise zamanlarımda(97'liyim) oynadığım aklımda sadece robotun içine girdiğim ve helikopter veya farklı bir şeye bindiğim kısmı kalmış. Bu oyunun adı nedir? Karlı bölümleri vardı diye hatırlıyorum, yanlış da hatırlıyor olabilirim.

İlkokul veya lise zamanlarımda(97'liyim) oynadığım aklımda sadece robotun içine girdiğim ve helikopter veya farklı bir şeye bindiğim kısmı kalmış. Bu oyunun adı nedir? Karlı bölümleri vardı diye hatırlıyorum, yanlış da hatırlıyor olabilirim.
1724147224055.webp

Buna benzer bir şeye biniyorsanız Battlefield 2142!

Battlefield ile ilgili cevabı zaten vermişler fakat bu tip şeylere binmeyi bunlarla savaşmayı seviyorsan Metal Gear Solid serisini öneririm, Metal Gear denen alet direkt bu şekil bir "bipedal weapon" ve seride bol bol bunlardan "öldürüyoruz", MGSV The Phantom Pain'de ise binip açık dünyada gezilebilen hali var;

1724147862498.webp

1724147899429.webp

Bahsettiğiniz oyun Battlefield 2142 mi acaba?

Evet buydu teşekkür ederim.

Battlefield ile ilgili cevabı zaten vermişler fakat bu tip şeylere binmeyi bunlarla savaşmayı seviyorsan metal Gear Solid serisini öneririm, metal Gear denen alet direkt bu şekil bir "bipedal weapon" ve seride bol bol bunlardan "öldürüyoruz", mgsv the Phantom Pain'de ise binip açık dünyada gezilebilen hali var;

Eki Görüntüle 76189
Eki Görüntüle 76190

Teşekkürler önerin için deneyeceğim.

BF 2142.. Heyt be, gidi günler. Acaba sunucuları halen açık mıdır ki? 🥹

Multiplayer olarak hiç oynamadım eğer var ise deneyebilirim.

Eki Görüntüle 76168

Buna benzer bir şeye biniyorsanız Battlefield 2142!
Teşekkür ederim evet bu.