Rocket League bedava araba alınır mı?

Ricardo Quaresma

Deneyimli
Rocket League başlayacağız arkadaşla da. Rocket League'de bi event falan varsa o da olur. Bedava araba olsun yeter. Bilgilendirebilecek varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rocket League başlayacağız arkadaşla da. Rocket League'de bi event falan varsa o da olur. Bedava araba olsun yeter. Bilgilendirebilecek varsa sevinirim.

Oynadıkça yeni araba alabiliyorsun. Ama hala pro oyuncular ya Octane ile oynuyor ya da Dominus ile. Araba alacağım diye o kadar paralamayın kendinizi. Normal oyunlar gibi kutu açabiliyorsun falan.

Oynadıkça yeni araba alabiliyorsun. Ama hala pro oyuncular ya Octane ile oynuyor ya da Dominus ile. Araba alacağım diye o kadar paralamayın kendinizi. Normal oyunlar gibi kutu açabiliyorsun falan.
Peki bu arabalar bi üstünlük sağlıyor mu oynanış açısından? Youtube'da videolar görünce özendim biraz o yüzden sormuştum.

Free olarak alabileceğiniz arabalar season Pass ya da tutorial ile geliyorlar. Paketlerden ithal şekilde düşme şansı da var. Geçen Tesla verildi bu şekilde ama oyunda geçirdiğim 10000 saatte bunlara hiç ihtiyacım olmadı çünkü hepsinin hitbox özelliği aynı. Görünüş ve 1-2 spesifik özellik sağlıyorlar. Bana sorarsan da Fennec önerebilirim ama bedava bulur musun bilemem.

Free olarak alabileceğiniz arabalar season Pass'ya da tutorial ile geliyorlar. Paketlerden ithal şekilde düşme şansı da var. Geçen Tesla verildi bu şekilde ama oyunda geçirdiğim 10000 saatte bunlara hiç ihtiyacım olmadı çünkü hepsinin hitbox özelliği aynı. Görünüş ve 1-2 spesifik özellik sağlıyorlar. Bana sorarsan da Fennec önerebilirim ama bedava bulur musun bilemem.

Anladım. Şu an bir event/görev ile alabileceğim gerçek marka/ iyi görünen bir araba var mı? Season Pass, tutorial dışı*

Peki bu arabalar bi üstünlük sağlıyor mu oynanış açısından? Youtube'da videolar görünce özendim biraz o yüzden sormuştum.

Bu iki site rehber olabilir sana. Araçlar arasında ufak olsa da hitbox farkı var.

Anladım. Şu an bir event/görev ile alabileceğim gerçek marka/ iyi görünen bir araba var mı? Season Pass, tutorial dışı*

Bu siteden de yeni Event ve Season Pass olaylarını takip edebilirsin.

Bu iki site rehber olabilir sana. Araçlar arasında ufak olsa da hitbox farkı var.

Bu siteden de yeni Event ve Season Pass olaylarını takip edebilirsin.
Teşekkürler hocam.

RL tüm hitbox'ları aynı olarak ayarlıyor. Bunu yapmak zorunda da zaten, Arabaların farklılıkları da belirttiğim spesifik özelliklere giriyor: Dominus, Fennec'e göre daha alçak ve uzun bir araba, Keskin dönüşlerde daha atik ama Fennec gibi bir tank da değil. En basit örneği bu olabilir.

Gerçek marka / iyi görünen bir araba var mı?

Default arabaları bilmiyorum, açıkçası bu oyun bu şekilde bir oynama mantığı da sunmuyor :/ Zamanında Steam DLC'lerde özel arabalar koyuluyordu ama işin Epic tarafından haberim yok. Muhtemelen Default arabaları kullanarak biraz kasılmak zorundasınız. Mağazadaki arabaları da kontrol edebilirsin (Ücretsiz değil!)

Fennec hitbox'ı zaten Octane ile aynı. Sadece görünüş için oynuyorlardır. O kadar pro oyuncu izliyorum, freestyle yapan eleman izliyorum hiç Cybertruck görmedim. En son turnuvada oynandı mı Cybertruck ile?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt