Psikolojik durumumdan şüphelendim. Bana oyuna yeni başlayan adamlar, karşıya da varını yoğunu bu oyuna adıyan adamlar geliyor. 2V2 60 maç attım, sadece 23 tanesini kazandık. Yolun başındayken bu oyunu sildim, binlerce saati olanlar ne durumda bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Tüm oyun kariyerimde %57,5 gibi bir kazanma oranım var. Diamond elodayım. 1200 saat falan oynanış sürem var.
60 maçta 23 galibiyet oyuna yeni başlayan biri için normal. Oyun henüz senin seviyeni anlamaya çalışıyor. Maçlarının çoğunu kazanırsan seni smurf hesap zannederek karşına çok daha iyi oyuncular verecek. Bu şekilde gerçekçi bir kazanma oranı olursa zamanla kendi seviyene oturacaksın ve dengin adamlar gelecek. Ondan sonra yükselip yükselememek senin elinde.
Eşleşmeli oyunlar sabır ister. Sabrın bu kadarına dayandıysa mental olarak pek uygun değilsin demektir bu tarz oyunlara. Boş ver gitsin.
Rocket League hayatımda oynadığım oyunlar arasında kitlesinden en az rahatsız olduğum oyundur.
60 maçta 23 galibiyet oyuna yeni başlayan biri için normal. Oyun henüz senin seviyeni anlamaya çalışıyor. Maçlarının çoğunu kazanırsan seni smurf hesap zannederek karşına çok daha iyi oyuncular verecek. Bu şekilde gerçekçi bir kazanma oranı olursa zamanla kendi seviyene oturacaksın ve dengin adamlar gelecek. Ondan sonra yükselip yükselememek senin elinde.
Eşleşmeli oyunlar sabır ister. Sabrın bu kadarına dayandıysa mental olarak pek uygun değilsin demektir bu tarz oyunlara. Boş ver gitsin.
Rocket League hayatımda oynadığım oyunlar arasında kitlesinden en az rahatsız olduğum oyundur.
- Makaleler
- 5
Hocam, genellikle takımı ben taşıyorum asistlerden belli oluyordur zaten. Bir yerden sonra alışıyorsunuz.
- Makaleler
- 1
Hocam 730 saatim var, 950 seviyeyim. 730 saat boyunca 2V2'de tek kasarken çok az gelmiştir yanıma düzgün adam. 2 seçeneğiniz var. Ya takım arkadaşınızı taşıyacak kadar iyi oynayacaksınız ya da kendi arkadaşınız ile gireceksiniz.
%63.4 WR ile Dia3/Champ1 elodayım. Oyuna başladığımdan beri genelde dengeli takımlar geliyor bana. Ama ben başladığımda oyun free to play değildi.
Yeni başladığınızdan smurflere denk gelmeniz olası. MMR'ınız oturduktan sonra daha düzgün takımlar gelir.
Yeni başladığınızdan smurflere denk gelmeniz olası. MMR'ınız oturduktan sonra daha düzgün takımlar gelir.
- Makaleler
- 5
Ek olarak; duo arıyorsanız müsait olursam girelim isterseniz.
3v3 oynamak isteyen varsa ekleyebilir Alperen9229.
Randomlarla oynamaktan daha iyidir.
Randomlarla oynamaktan daha iyidir.