Kesinlikle. Oyuna ilk başta konsolda başladım. Kablosuz kullanmaktaydım. Bilgisayara dönünce kabloyla kullanmıştım. Şu anda ise DualSense'i ucuz bir Bluetooth dongle aracılığıyla kullanmaktayım. Üç senaryo arasında önemli bir gecikme farkı hissetmedim. Kablolu bir tık daha tepkisel evet fakat gameplayi etkilemiyor.

Anladım tamamdır çok teşekkür ederim. Arkadaşın PS5 kolunu tutuş olarak bir deneyeyim eğer hoşuma gitmezse 8BitDo alırım sanırım.

Hocam oynamaya devam ediyorsanız gamepad tavsiyesi verebilir misiniz? Frisby FGP-3812r (çabuk bozulur diye 4 tane aldım 3 sene götürdüler) bununla C3/GC1 seviyelerini gördüm. Bu seviyelerdeyken dediğiniz gibi akıl sağlığımı korumak için bıraktım. Birkaç tane gamepad aldım ama ısınamadım bir türlü 3 4 aydır da oynamıyorum.

RL'de rahatlık hissettiğim tek pad orijinal DS4 olmuştu. Aynı yapıda herhangi bir kol da işini görür diye düşünüyorum. Bahsettiğin kolun yapısı (frisby) oyunda rahatlık sağlayacak gibi de durmuyor hiç ama ona rağmen çok sağlam bir ranka yükselmişsin. Bu da başarı.

RL'de rahatlık hissettiğim tek pad orijinal DS4 olmuştu. Aynı yapıda herhangi bir kol da işini görür diye düşünüyorum. Bahsettiğin kolun yapısı (Frisby) oyunda rahatlık sağlayacak gibi de durmuyor hiç ama ona rağmen çok sağlam bir ranka yükselmişsin. Bu da başarı.

L2 geri ve L1 kayma R2 gaz R1 Nitro şeklinde kullanıyordum. R2 orta parmak R1 işaret parmak şeklinde tutabiliyordum ama aynı tutuşu L1 L2 de sağlayamıyordum. Kalan parmaklarla kolu kavrayamıyordum. Geri gelirken kaydırabilmek için işaret parmağıyla L2'ye basarken 3. boğumuyla da L1'e de aynı anda basabiliyordum. Bu benim için büyük kolaylıktı :D. Sonradan 2 farklı kol aldım yine ucuz kalitede ama aynı performansı sergileyemedim. Xbox tutuşu farklı olduğu için belki bu sorunu o tipte ortadan kaldırabilirim diye düşündüm.