Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
İnternet kaliteniz ile alakalı olabilir. Ben 300 saatten fazla oynadım sadece internet bağlantım stabil olmadığı zaman yaşıyordum bu tarz sorunlar.Merhaba arkadaşlar. Aralık ayından beri Rocket League'de bazen maça girme sorunları yaşıyorum ve bazen maça girsem bile 700 ping ile oynuyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 118917
T R O J A N
Çalışkan
Hocam merhaba, çözebildin mi? Birebir aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Doruk51
Uzman
Hocam merhaba çözebildin mi? Birebir aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Hocam bilgisayarı sıfırlamıştım ondan sonra sorun 2-3 gün daha devam edip bir daha gelmedi oyunu aktif şekilde oynuyorum şu anda böyle bir sorunum yok geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.
T R O J A N
Çalışkan
Sıkıntı yok hocam, geç cevap vereceğinizi tahmin etmiştim, aktif değildiniz. Ben PC’yi sıfırlamadım, oyunu Epic Games’ten oynuyordum. Sildim, Steam’den yükledim, yine aynı sorun devam ediyor. İşin garibi, oyun PC’de yüklü olmasına rağmen bilgisayarda gözükmüyor. Denetim Masasındaki ‘Program Kaldır’ kısmında da görünmüyor.Hocam bilgisayarı sıfırlamıştım ondan sonra sorun 2-3 gün daha devam edip bir daha gelmedi oyunu aktif şekilde oynuyorum şu anda böyle bir sorunum yok geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Diagnosticz
Uzman
Kesinlike aynı sorunu ben de yaşıyorum. Superonline ile alakalı. Valorant veya World of Tanks gibi oyunlarda başlangıçta 700-800ms başlıyor ve sunucuya bağlanmıyor ama ne zaman oyunu kapatıp tekrar açınca sorunsuz bağlanıyor 10ms olarak. (CAT7 kablo 2.5Gbps porta takılı)Aynı sorunu son 3 haftadır bende yaşıyorum bu sorunu yaşayanlar Superonline kullanıcıları mı?
T R O J A N
Çalışkan
Aynı sorunu son 3 haftadır bende yaşıyorum bu sorunu yaşayanlar Superonline kullanıcıları mı?
Kesinlike aynı sorunu ben de yaşıyorum. Superonline ile alakalı. Valorant veya World of Tanks gibi oyunlarda başlangıçta 700-800ms başlıyor ve sunucuya bağlanmıyor ama ne zaman oyunu kapatıp tekrar açınca sorunsuz bağlanıyor 10ms olarak. (CAT7 kablo 2.5Gbps porta takılı)
Evet hocam bayağı bir süre araştırdım bu sorunu sadece Superonline kullanıcıları yaşıyormuş. Modemin ayarlarından tutun da bilgisayarın ayarlarından özel dns değiştirmeyi bile denedim ve en sonunda Goodbyedpi-Turkey kullanarak bu sorunu çözdüm. Alternatif olarak Cloudflare Warp Dns de kullanabilirsiniz o da çözüyor fakat o biraz ping yapıyor. Superonline 1000 Mbps Fiber kullanıyorum.
Evet hocam bayağı bir süre araştırdım bu sorunu sadece Superonline kullanıcıları yaşıyormuş. Modemin ayarlarından tutun da bilgisayarın ayarlarından özel DNS değiştirmeyi bile denedim ve en sonunda GoodbyeDPI-turkey kullanarak bu sorunu çözdüm. Alternatif olarak Cloudflare WARP DNS de kullanabilirsiniz o da çözüyor fakat o biraz ping yapıyor. Superonline 1000 Mbps fiber kullanıyorum.
GoodbyeDPI-turkey bu tüm oyunlarda sıkıntısız bir şekilde çalışıyor mu? Nasıl kullıcam bunu biraz bilgilendirmeniz mümkün mü?
ama sürekli ceza yiyorum oyunu yeniden açıp kapatmak bir çözüm olmuyor maalesef. Superonline bıktırdı beni başka ISS olsa bir saniyede durmam 1000 mbps lik paketi kullanıyorum bende.Kesinlike aynı sorunu ben de yaşıyorum. Superonline ile alakalı. Valorant veya World of Tanks gibi oyunlarda başlangıçta 700-800ms başlıyor ve sunucuya bağlanmıyor ama ne zaman oyunu kapatıp tekrar açınca sorunsuz bağlanıyor 10ms olarak. (CAT7 kablo 2.5Gbps porta takılı)
T R O J A N
Çalışkan
GoodbyeDPI-turkey bu tüm oyunlarda sıkıntısız bir şekilde çalışıyor mu? Nasıl kullıcam bunu biraz bilgilendirmeniz mümkün mü?
ama sürekli ceza yiyorum oyunu yeniden açıp kapatmak bir çözüm olmuyor maalesef. Superonline bıktırdı beni başka ISS olsa bir saniyede durmam 1000 mbps lik paketi kullanıyorum bende.
Hocam internete "goodbyeDPI Turkey" yazın ilk çıkan sonuca tıklayın cagritaskn olana ve indirin, indirdiğiniz dosyayı masaüstüne atıp rardan çıkarın. Kurulum yapmanıza gerek yok çıkardığınız dosyanın içerisinde "turkey_dnsredir" isimli komut dosyasını yönetici olarak çalıştırın çıkan uyarılara yine de çalıştır diyip geçin. Siyah kodların yazdığı bir ekran gelecek o ekranı alta atın kapatmayın. Daha sonra da epic gamesi ve rocket league başlatın (bu işlemleri yapmadan önce epic gamesi ve rocket league açıksa da kapatın). Oyunu oynarken bu "turkey_dnsredir" altta hep açık kalsın oyunu kapatınca bunu da kapatabilirsiniz. Takıldığınız bir şey olursa yazın yardımcı olayım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük