21931

Deneyimli
Makaleler
1
Merhaba,

Oyuna yeni başladım. Hâliyle envanterin boş olması fakir gibi hissettiriyor 😀 arabaların hız konusunda farkı olmadığını, sadece vuruş farklılıkları olduğunu öğrendim. Pass ve sezon paketleri almaya değer mi? Örneğin şu an da McLaren Senna paketi var, 2.800 kredi 530 TL' ye tekabül ediyor.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Oynamayı seviyorsan yatırılır. Eskiden takas sistemi vardı sitelerden takas falan yapıyorduk onun kalkması kötü oldu ama yine de mağazada bir şey falan düşürürsen al bence. Fennec bulursan fennec alarak başlayabilirsin default bir arabadır güzeldir.

Fortnite tayfasına 79TL'ye abone oluyorsun ve sana hem Fortnite hem de Rocket League'nin pass'ini veriyor. Böylece daha fazla kozmetik alma şansın oluyor. Rocket League'yi 40 saat oynamışımdır baktığım kadarıyla Pass ödülleri mağazadaki kozmetikler kadar iyi nerdeyse.

3 liraya McLaren, 3 liraya da Nissan Skyline aldım taaa Steam zamanlarında. Yaptığım en iyi yatırım, daha da para yatırmam. :) 1000 küsür saatim var.

Çok istediğim özel içerikler olunca satın almıştım ben de zamanında ama şimdi yatırmam şu anda yüksek geliyor fiyatları. McLaren, Back to the Future paketlerini falan almıştım.

Arada kredi alıyorum. Sevdiğiniz herhangi bir şeye bütçeniz elverdikçe yatırım yapabilirsiniz bence.