Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Değil. Neden olsun?
Yok yok, elin sürçmüştür. RDR2 sevmiyor olamazsın. RDR'dir o. Gece gece indirme yüreğime.
- Makaleler
- 7
10 yillik oyunun Online surumunde 5 yasindaki bebelere Shark Card satip, ayni oyunu ''Enhanced'' adi altinda yeni nesil konsollara tam fiyatta satip, indie bir mobil oyun firmasina koskoca 3 oyunun remake'ini gelistirmesi icin yetki verip sonra bunu satip parayi kirmak varken niye oyun cikarsinlar ki? Millet de aliyor hala, adamlar da hakli.
Dan Houser gittiginden beridir, hatta ondan da biraz oncesinden beridir bu firma asla ayni olmadi, olmayacak da. Umidi kesmenin tam vakti arkadaslar. Hicbir buyuk paragoz firma ayni kalmaz oyun sektorunde.
Dan Houser gittiginden beridir, hatta ondan da biraz oncesinden beridir bu firma asla ayni olmadi, olmayacak da. Umidi kesmenin tam vakti arkadaslar. Hicbir buyuk paragoz firma ayni kalmaz oyun sektorunde.
Keşke tüm firmalar Rockstar gibi olsa.
Kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar, hepsini toplasan Rockstar R'si etmez.
Oyun yaptıkları falan yok, parağ parağ diyip boş beleş şeyler yapıyorlar. Millet de ovv müthiş diyip alıyor.
Kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar, hepsini toplasan Rockstar R'si etmez.
Yok gayet RDR 2'yi sevmiyorum yani.Yok yok, elin sürçmüştür. RDR2 sevmiyor olamazsın. RDR'dir o. Gece gece indirme yüreğime.
O da sana çok bayılıyordu sanki. Raporluyorum seni.
Şaka bir yana böyle harika bir oyunu niye sevmiyorsun gözünü seveyim
O da sana çok bayılıyordu sanki. Raporluyorum seni.
Şaka bir yana böyle harika bir oyunu niye sevmiyorsun gözünü seveyim![]()
Ağır bir oyun geç açılıyor az oynadıysa ondandır chapter 3'te bağlanıyosun oyuna.