Rockstar Games "Sorry, we are unable to handle your request at this time." hatası

10710

Uzman
Yer
富士山(Mount Fuji)
Merhabalar,

2 aydır uzun sure cozemedigim bir hatayla karşı karşıya kaldim. Sorun sadece kendi Pc ya da internetimden kaynakli. Arkadaşlarımın bilgisayarlarında bu sorun olusmuyor ancak kendi bilgisayarimda hesaba giris yapamiyorum.

Denedigim yontemler;
  • Secure boot kapatip açmak
  • Secure boot keyini Microsoft keyi ile güncellemek.
  • Windows silip Linux kurmak, Linux silip Windows kurmak.
  • Mobil veriye bağlanmak.
  • Zapret kapatip acmak.
  • VPN açmak.
  • MAC adresi değiştirmek(herhangi bir arkadaşımın MAC adresi kopyalandi.)
  • Rockstar support bilet yollamak.
Aklima gelenler şu anlik bunlar. @Emir hocam, bu konuda sizi ilgili gördüm. Yardımcı olursaniz çok sevinirim

Bu hesap girişinde aldığın bir problem baya bir bekle modemini kapat ip değiştir tarayıcıdan şifre sıfırlama işlemini yap sonrasında tekrar dene eğer çok fazla giriş işlemi yaparsan bu hatayı alabiliyorsun

Peki neden farkli bilgisayarlarda hesaba giris yapabiliyorum?
Bunun cevabı da şu olabilir rockstar biraz değişik bir olay benim bir arkadaşımda yaşadı eğer yanlış deneme atarsan ip kilitlemesi gibi bir şey alıyorsun dediğim adımları dene eğer modemin değişken ip sahip ise modemi kapat klasik biraz bekle tekrar aç olmazsa baya bir bekleyip öyle vpn açmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…