Bütçe
15000
İkisi de çok kaliteli. Arctic tam fiyat performans canavarı. Asus ise her zamanki gibi bildiğimiz Rog kalitesi.

Bütçe varsa rog alınabilir. Ben de onu alacam.

Kronik sorunları yok ikisinin de.

LCD ekran seviyorsan ryujin ile devam edebilirsin.

Ryujin için birkaç kişi pompa sesinden şikayetçiydi. LF3 radyatör kalınlığı harici bir problemi yok diye biliyorum. Ben olsam bütçem o kadar varken fanlarda RGB aranmıyorsa Lian Li galahad 2 Trinity performance (Lite değil) alırım.

Recep Baltaş'ın videosunu izliyorum bir sorun gördüm. Pek içime sinmedi açıkçası şu durum:

5.46'ya bakar mısınız?

Recep Baltaş'ın videosunu izliyorum bir sorun gördüm. Pek içime sinmedi açıkçası şu durum:

5.46'ya bakar mısınız?

Olay evet gerçekten saçma görünüyor. Ancak kasanın sacı ince olduğu içinde olabilir. Bu durum bence kasadan kasaya farklılık gösterir. Şu da var ki eğer LCD ekran istiyorsanız NZXT'ya da hydroshift de bakabilirsin. Anca ROG istiyorsan bence o durum göz ardı edilebilir. Hatta bence köşelerin çok sıkılmayıp ortaların sıkılabilmesi mantık açısından bana şunu düşündürüyor. Sıvı soğutmayı hareket ettirmek istiyorsan ortaları çıkar hareket ettir sabitleyecek olduğun zaman ortaları tak. Diğer türlü hiçbir manası yok.

LF 3 Pro'nun çok da üstüne çıkacağını düşünmüyorum. Ryujin çok premium fiyat istiyor. Ben Arctic tavsiye ederim. Param bol derseniz Ryujin'e gidilebilir.