ROG Ryujin III ile kasa fanları arasında türbülans oluşuyor

Bütçe
Sınırsız
Benim zaten üstteki fanlar iyi olanlar demek ki alta taksak naneyi yiyeceğiz.
Muhtemelen yine benzer olur, çünkü etkisiz eleman gibi şu anda. Mesela Arctic P12 Pro taksan, işler değişir, tam verim alırsın o zaman değerler yakındır ROG fanlar ile. CFM biraz düşüktü diye hatırlıyorum Pro'da ama static daha önemli radyatör ve kule tipinde, CFM kasa içi airflow'da ekstra önemli.

@Hamza Ensar Sağlam Yani etkisiz eleman olmasının yanı sıra, faydadan çok zararı var, öyle söyleyeyim, safi görsellik yani.

P12 Pro bu oluyor tabii. Değerleri fazla yüksek hocam bu kasayı uçurmasın

Konudan bağımsız kasanızın modeli ne hocam?

Özetle
Noctua > Arctic > Phanteks (m25)

Fantazi marka
Lian Li

Phanteks 3lü pack olanlar dikkat çekici fiyatlarda fena değil. Ancak p12 f/p olacaktır.
Çok usuzn süre kapanmayan sistem ise Arctic CO serileri olabilir. Sessizlik olsun isterseniz yine Arctic "Silent" modeli.

Arctic Pro modelleri halen tedarikte sorunlar var marka arzı dengeleyemedi muhtemelen üretim zayıf kaldı. Pro serileri baya baya güçlü Noctua ya yaklaşıyor.

Ne alacağınıza karar verdikten sonra bizden almak isterseniz %10 indirim kodunu ekleyeceğiz.

Arctic P12 Pro'nun tekli beyazı sanırım elinizde stokta. 3'lü olan paket geç teslimat olarak işaretli.

Tekli beyaz P12 Pro ile üçlü P12 Pro arasında revizyon farkı yok değil mi? Ona göre tekli alacağım 3 adet olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…