Maalesef hocam LED'lerde sorun var. Servis ile yaşadığınız tecrübeleri bir kenara bırakırsak ya düzgün ekran kartı tamircisine götüreceksiniz lehim işi ile uğraşmıyorsanız ya da öylece duracak.

İnternette bu sorunu yaşayan farklı insanları gördüm fakat kimse ne yapacağını bilmiyor, genelde servise gönderin demişler. Ben servis tercih etmiyorum yüksek fiyatları nedeniyle. Ne tarz bir LED kullanılıyor onu tam anlayamadım. Komple bar şeklinde satılıyor, sanırım bundan satın alacağım. CPBG05076 RGB Işık Şeridi RTX 3060 3070 3080 3090 Ti

Bundan önceki kartım olan ROG STRIX 2060'da kronik RGB sorunluydu. Sanırım ASUS, LED kısmında problemli.

2000 serisi kartlarda ışığı yaymak için fiber kablo kullanılıyordu. Kablo sararma yaptığında ışıklar bölgesel olarak sönük yanıyordu. Beyaz renkte ısrarcı olursan Armoury Crate üzerinden sabit mavi renkten oynamalar yaparak beyazı elde edebilirsin. Yeni mi farkına vardın yoksa hep mi böyleydi?

2000 serisi kartlarda ışığı yaymak için fiber kablo kullanılıyordu. Kablo sararma yaptığında ışıklar bölgesel olarak sönük yanıyordu. Beyaz renkte ısrarcı olursan Armoury Crate üzerinden sabit mavi renkten oynamalar yaparak beyazı elde edebilirsin. Yeni mi farkına vardın yoksa hep mi böyleydi?

Fiber optik kablo gördüğüm en zeki ama en kötü LED yayma fikri. Ömrü olan bir malzeme bu tarz uzun soluklu ürünlerde kullanılmamalı bence. Yeni farkına vardım maalesef ve kart bayağıdır bende. Renk kodu öneriniz var mı? Biraz uğraştım ama beyaz elde edemedim.

Fiber optik kablo gördüğüm en zeki ama en kötü LED yayma fikri. Ömrü olan bir malzeme bu tarz uzun soluklu ürünlerde kullanılmamalı bence. Yeni farkına vardım maalesef ve kart bayağıdır bende. Renk kodu öneriniz var mı? Biraz uğraştım ama beyaz elde edemedim.
Sendeki kartta olması gereken mavi sönük şekilde soğuk mavi yanıyordur. Mavide R60, G70, B100 şeklinde deneyerek oynamalar yap.

Maviler çok sönük yanıyor hatta birkaçı yanmıyor, mor renk hiç yanmıyor. Sanırım LED'lerim bozulmuş. Durduk yere niye böyle olur ki üst seviye kartta? Ben böyle şeyler yaşamamak için ucuz markalar almıyorum.
Eki Görüntüle 51319

Asus aslına baktığınızda en üst seviye anakartları için bile düşük seviye komponent kullanan bir firma.

Şahsen ekran kartınds Gamerock'tan şaşmam. Komponent ve görüntü bakımından daha hoş.

Sendeki kartta olması gereken mavi sönük şekilde soğuk mavi yanıyordur. Mavide R60, G70, B100 şeklinde deneyerek oynamalar yap.

İşe yaramıyor yine sarı yanıyor, neyse kapalı kullanacağım bir süre.

ASUS aslına baktığınızda en üst seviye anakartları için bile düşük seviye komponent kullanan bir firma.

Şahsen ekran kartınds GameRock'tan şaşmam. Komponent ve görüntü bakımından daha hoş.

GameRock hiç tecrübe etmedim, genelde ASUS'tan şaşmıyorum. Fanboyluk var biraz.

İşe yaramıyor yine sarı yanıyor, neyse kapalı kullanacağım bir süre.

GameRock hiç tecrübe etmedim, genelde ASUS'tan şaşmıyorum. Fanboyluk var biraz.

3090 Gamerock'u hatmettim diyebilirim.

Kesinlikle ROG'dan daha üstün bir kart. Lakin ortada fanlık varsa diyecek bir şey kalmıyor.

merhabalar bi cozum bulabildiniz mi bayadir bi ayni durumdan sikayetciyim aliexpressdeki bari almayi dusundum ama,olmuyor vs diyenler var bosa para vermek istemedim garantisi de 1750 tl fiyat verdi