Merhaba, klavyeyi silerken biraz fazla bastırdım herhalde F tuşunun iç kısmını kırdım. F tuşu çalışmaya devam ediyor ama değiştirmek istesem yenisini nereden temin edebilirim?

IMG_20250628_105825.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, klavyeyi silerken biraz fazla bastırdım herhalde F tuşunun iç kısmını kırdım. F tuşu çalışmaya devam ediyor ama değiştirmek istesem yenisini nereden temin edebilirim?

Eki Görüntüle 158277

Hocam ASUS'u aramayın direkt garanti şirketini arayın boşluk tuşu için sıkıntı yaşamıştım fakat dönmediler ASUS'a yazdığımda kendileri garanti şirketine yönlendirmişti beni.

Hocam ASUS'u aramayın direkt garanti şirketini arayın boşluk tuşu için sıkıntı yaşamıştım fakat dönmediler ASUS'a yazdığımda kendileri garanti şirketine yönlendirmişti beni.

KVK bakıyor hocam başvurabilirsiniz. Cevap vermezlerse ServisPoint'e başvurun son çare smsinfocomm.

@8898 @ReyuM

1 Ağustos Cuma günü ASUS'u aradım. Klavye seri numaramı istediler. Seri numatasına göre Penta Bilgisayara yönlendirdiler. Penta Bilgisayar'ı aradım ve bir hanımefendi [email protected] adresine klavyemin seri numarasını, marka modelini ve iletişim bilgilerimi içeren mail atmamı istediler. Ben de böyle bir mail attım ve dönüş bekliyorum. Gelişme olursa buraya yazarım.

Kod:
Sayın ASUS Yetkilisi,

Adım XXX, ROG Strix Scope II (kablolu) model klavyenin kullanıcısıyım. Klavyemin "F" tuşunun switch bağlantı noktası kırıldığından tuş işlevini yerine getiremiyor.

Ekte:

Kırılan tuşun fotoğrafını,

Klavyenin faturasını paylaşıyorum.

Talep:
Yalnızca "F" tuşunun (orijinal parça) tarafıma gönderilmesini rica ediyorum.

İletişim ve Ürün Bilgilerim:

Seri No: XXX

Telefon: XXX

Adres: XXX

Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyor, şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

@8898 Hocam tekrar merhaba, Penta bilgisayar mailime dönüş yapmadı. Tekrar aradığımda sekreter hanım maili tekrar atın ben teknik servise iletirim dedi ama hala dönüş yok. Zaten yedek parça desteğimiz de yok dedi. Keycap için ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
@8898 @ReyuM

1 Ağustos Cuma günü ASUS'u aradım. Klavye seri numaramı istediler. Seri numatasına göre Penta bilgisayara yönlendirdiler. Penta Bilgisayar'ı aradım ve bir hanımefendi [email protected] adresine klavyemin seri numarasını, marka modelini ve iletişim bilgilerimi içeren mail atmamı istediler. Ben de böyle bir mail attım ve dönüş bekliyorum. Gelişme olursa buraya yazarım.

Kod:
Sayın ASUS Yetkilisi,

Adım XXX, ROG Strix Scope II (kablolu) model klavyenin kullanıcısıyım. Klavyemin "F" tuşunun switch bağlantı noktası kırıldığından tuş işlevini yerine getiremiyor.

Ekte:

Kırılan tuşun fotoğrafını,

Klavyenin faturasını paylaşıyorum.

Talep:
Yalnızca "F" tuşunun (orijinal parça) tarafıma gönderilmesini rica ediyorum.

İletişim ve Ürün Bilgilerim:

Seri No: XXX

Telefon: XXX

Adres: XXX

Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyor, şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

@8898 hocam tekrar merhaba, Penta bilgisayar mailime dönüş yapmadı. Tekrar aradığımda sekreter hanım maili tekrar atın ben teknik servise iletirim dedi ama hala dönüş yok. Zaten yedek parça desteğimiz de yok dedi. Keycap için ne önerirsiniz?

Hocam aynı klavyenin 96 versiyonu var bende. SteelSeries'in PBT keycapleri var ama sizinki Türkçe ise uygun değil alacaktım fakat bu <> işaretleri yapılan tuş olmadığı için almaktan vazgeçmiştim onun dışında ışık geçirmez ama PBT olan Wraith'te var keycapler abs olarak Türkçe HyperX'in pudding keycapsleri mevcut.

Hocam aynı klavyenin 96 versiyonu var bende. SteelSeries'in PBT keycapleri var ama sizinki Türkçe ise uygun değil alacaktım fakat bu <> işaretleri yapılan tuş olmadığı için almaktan vazgeçmiştim onun dışında ışık geçirmez ama PBT olan Wraith'te var keycapler abs olarak Türkçe HyperX'in pudding keycapsleri mevcut.
Şansımı 1 kez daha deneyeceğim ileriki günlerde. Benim klavyem Türkçe. Benim tuşlar ışık geçiriyor ve PBT. PBT ışık geçiren bir set bulamaz mıyız? Ben sadece F tuşunu değiştiririm. Komple değişim yapmam.