i5 7500F

Becerikli
Merhaba,
Gün içinde el konsolları hakkında bir konu açmıştım ve o konuda gelen yorumlarla birlikte az çok karar verdim sayılır. Deneyimlemek için bir el konsolu almak istiyorum ve aklımda 2 model var;
  • ROG Xbox Ally
  • ROG Xbox Ally X
Ally X, 17 W güç modunda Ally modelinin 30 W gücünü rahatlıkla verebiliyor (1080p).

Aklımda bazı sorular var;
  1. Ally, genellikle 720p oynamak için anladığım kadarıyla ama 720p deneyimi büyük ekranda çok kötü, küçük ekranda nasıl olur?
  2. Ally modelinin AAA oyunlardaki performansı memnun eder mi?
  3. Arada 17.000 - 18.000 TL fark var. Sizce bu farka değer mi?

Beyaz olani alma. Eski Z1 Extreme'den daha zayif.

1. Kucuk ekranda Switch Lite ile oynarken kotu bir deneyim elde etmemistim. Tatmin ediciydi.
  2. Etmez.
  3. Deger.
Hocam, Switch Lite bende de var ama Switch oyunları, Switch V1 gibi çok eski cihazlarda çalıştırabilmesi için pek de iyi olmayan grafiklerde bence. Nintendo oyunu dışında sadece FC25 oynadım ve tam anlamıyla bir çamur deneyimiydi. O yüzden Switch’in 720p deneyimi ile karşılaştırmak pek doğru değil gibi.

Ben de dün biraz araştırdım, beyaz olan model pek mantıklı gelmedi

Hocam, Switch Lite bende de var ama Switch oyunları, Switch V1 gibi çok eski cihazlarda çalıştırabilmesi için pek de iyi olmayan grafiklerde bence. Nintendo oyunu dışında sadece FC25 oynadım ve tam anlamıyla bir çamur deneyimiydi. O yüzden Switch’in 720p deneyimi ile karşılaştırmak pek doğru değil gibi.

Ben de dün biraz araştırdım, beyaz olan model pek mantıklı gelmedi
Grafik takintin varsa el konsolu olarak tek alternatif Xbox Ally X olmali. Gerisi fazla yuksek ayarlarda FPS dususu yasatiyor.