Muhteşem bir cihaz ve deneyimdi. El konsolları muazzam bir sektör haline gelecek (umarım). Windows çöplük olsa da artısını görüyoruz. Bu el konsolu olmuş.
Muhteşem bir cihaz ve deneyimdi. El konsolları muazzam bir sektör haline gelecek (umarım). Windows çöplük olsa da artısını görüyoruz. Bu el konsolu olmuş.
Ally X'te bu sorun çözülmüştü diye hatırlıyorum. Bu cihaza dair SD kartla ilgili herhangi bir şikayete rastlamadım şahsen. Kullanımımda da ekstra sorun teşkil edecek bir şey görmedim. Zaten sıcaklıkları daha iyi ve kasa da daha kalın. Herhangi bir problem olacağını sanmam hocam.
Bu cihaza dair SD kartla ilgili herhangi bir şikayete rastlamadım şahsen.
Borular daha kalın ve ızgaralar daha büyük. Cihazın sıcaklıklarını da göz önünde bulundurursak sorun çıkarmaz gibi duruyor. Bence burada en önemli artı Xbox arayüzü. Cihaz doğrudan Windows'a göre daha serin de çalışıyor.
Hocam merhaba. Bir sorum olacak bunun için ayrı konu açmak istemedim de hızlıca sorayım, ASUS ROG handheld konsollara baktıgımda bayağı bir model cıkıyor karsıma. Z1 Extreme, Ally X, Ally X Extreme, XBOX Ally X falan derken biraz kafam karıştı açıkçası. Bunların arasında performans olarak, pil ömrü olarak vesaire hangisi en güçlüsü? Bir de Lenovo Legion Go modelleri falan var. Karşılaştırsak hangi konsol öne gecer acaba?Griplerde hiçbir sorun yaşamadım aksine bayıldım. PS Portal kadar olmasa da iyi deneyim sunuyor. Steam Deck ve Nintendo'ya göre çok daha iyi net söyleyebilirim.