Bütçe
100 bin ve Üzeri

Metehanİpek

Becerikli
MacBook almayı düşünüyordum. Fakat macOS işletim sisteminin kısıtlılığından dolayı MacBook'a benzeyen Windows işletim sistemli bilgisayar arıyorum. ROG Zephyrus modelleri ilgimi çekti. O modeller nasıldır. Sizin önerileriniz varsa onlara da bakabilirim. Oyun oynadığım için NVIDIA ekran kartlı olmalı ve adaptör maximum 200-240-260 watt olması lazım.
Bütçe: Maximum 150 bin 9 ay taksitle ancak o kadar ödeyebiliyorum:(

Son düzenleme:
ROG Zephyrus serisi, ASUS’un en “canavar” laptop’ları, yani amiral gemisi diyebileceğimiz makinalar. Hani piyasada başka bir şey aramanın manası yok, bu cihazlar her türlü işin altından kalkar. Oyun oyna, video düzenle, render al, her şeyin altına girecek güçte. İncecik ama canavar gibi çalışıyor, soğutma sistemi de fırtına gibi, o yüzden ısınma derdini unutur gidersin. Ekran, işlemci, grafik kartıhepsi bir arada, “al da kullan” dedikleri cinsten. Kısacası, alınır

Evet ya aşık oldum cihaza Vatan Bilgisayar da fiziki olarak da inceledim. Mükemmel cihaz ekranı OLED yıllardır IPS laptop kullanan bana ilaç gibi geldi. Soğutması sıvı metal ile sağlanıyor bu bile premium bir özellik, 120 watt 5080 vardı ekran kartı olarak. Hoparlörleri bir laptopta görülecek en iyi hoparlörlerden. 172 bin lira gibi dehşet gibi bir fiyatı var maalesef. Taksitle belki alabilirim. Tek çekim maalesef ödeyemem.

Böbrek satma garantili bir fiyatı var 😂