31457

Çalışkan
Selam,

Android'de gelen gereksiz sistem uygulamalarını bilirsiniz; silinmedikleri için sinir bozucu olurlar. Bu konuda, gereksiz sistem uygulamalarını nasıl silebileceğinizi öğreneceksiniz.

Adımlar:
1. Shizuku uygulamasını indirin ve başlatın.
2. Ayarlar'dan geliştirici seçeneklerine girin ve kablosuz hata ayıklamayı etkinleştirin. (Geliştirici seçeneklerini etkinleştirmek için ayarlardan OS sürüm kısmına art arda basın; bu işlem cihazın markasına göre değişebilir.)
3. Shizuku uygulamasını açın ve eşleştirme kodunu girerek servisi başlatın.
4. Shizuku "Running" konumuna geldiğinde arka planda açık bırakın.
5. Canta uygulamasını yükleyin ve açın.
6. Shizuku üzerinden erişim izni istendiğinde izin verin.
7. Canta içindeki "Recommended" ( sekmesine odaklanın. Bu sekme, silinmesi sistem kararlılığını bozmayacak uygulamaları listeler.
8. Silmek istediğiniz uygulamaları seçin ve çöp kutusu simgesine dokunun.

Eklemeyi unutmuşum eğer Shizuku'den The permision ADB gibi bir hata alıyorsanız geliştirici seçeneklerinden ADB yetkilendirme zaman aşımını açın.

Komple Recommended ile Advanced kısmını uçurun, Unsafe kısmında aşırı dikkat etmelisiniz çünkü cihazınız ilk Reboot'ta Bootloop yiyebilir. Aslında bu, cihazı ilk kurarken yapılması lazım, sonradan yapmak insanı korkudan soğuk soğuk terletir. Cihazım One UI 7, şu an 280'den fazla kaldırdım ve daha da kaldırabilirim ama şu an pek üzerinde durmadım.

Son düzenleme:
Selam,

Android'de gelen gereksiz sistem uygulamalarını bilirsiniz; silinmedikleri için sinir bozucu olurlar. Bu konuda, gereksiz sistem uygulamalarını nasıl silebileceğinizi öğreneceksiniz.

Adımlar:
1. Shizuku uygulamasını indirin ve başlatın.
2. Ayarlar'dan geliştirici seçeneklerine girin ve kablosuz hata ayıklamayı etkinleştirin. (Geliştirici seçeneklerini etkinleştirmek için ayarlardan OS sürüm kısmına art arda basın; bu işlem cihazın markasına göre değişebilir.)
3. Shizuku uygulamasını açın ve eşleştirme kodunu girerek servisi başlatın.
4. Shizuku "Running" konumuna geldiğinde arka planda açık bırakın.
5. Canta uygulamasını yükleyin ve açın.
6. Shizuku üzerinden erişim izni istendiğinde izin verin.
7. Canta içindeki "Recommended" ( sekmesine odaklanın. Bu sekme, silinmesi sistem kararlılığını bozmayacak uygulamaları listeler.
8. Silmek istediğiniz uygulamaları seçin ve çöp kutusu simgesine dokunun.
Silmiyor devre dışı bırakıyor.
Canta play store üzerinde 2 yazılım var biri sahte canta taklit uygulaması.

Silmiyor devre dışı bırakıyor.
Canta play store üzerinde 2 yazılım var biri sahte canta taklit uygulaması.
Ben bunu kullandım

Screenshot_20260306_000427_Google Play Store.webp