Detaylar
Kim cevapladı?Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Buradan kitsune Magisk'i indirin. Custom herhangi bir recovery ile flashlayın. (öncesinde eski Magisk'i kaldırın. Eski Magisk'i TWRP ile kaldırmak için normal Magisk dosyanızın ismini uninstall. ZIP yapın ve flashlayın.) Sonrasında Magisk'ten Zygisk'i etkinleştirin. Ayrıca Kitsune'de normal Magisk'in aksine sadece root izni vereceğiniz uygulamalar Root'u görebilir.
Halletim fakat ben direkt stock boot.img patch'leyip yazdırdım OrangeFox üzerin sorun çıkmadı daha pratik oldu.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Snapchat sorununu hallettiniz mi peki?Halletim fakat ben direkt stock boot.img patch'leyip yazdırdım OrangeFox üzerin sorun çıkmadı daha pratik oldu.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Daha halledemetin Safetynet'den sonra bakacağım.
Cts profile match fail hatası veriyor.
Bu modülleri denedim.
GitHub - Displax/safetynet-fix: SafetyNet & Play Integrity API workarounds for Magisk
SafetyNet & Play Integrity API workarounds for Magisk - Displax/safetynet-fix
GitHub - kdrag0n/safetynet-fix: Google SafetyNet attestation workarounds for Magisk
Google SafetyNet attestation workarounds for Magisk - kdrag0n/safetynet-fix
Son düzenleme:
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sulist kapalı açıp deniyorum.
Hangisini flashlayım mod mu modsuz mu?
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Bir şey Flashlamayın. Normalde modüle gerek kalmadan SafetyNet düzelmeli. Ayrıca bu işlemleri yaptıktan sonra yeniden başlatın.Sulist kapalı açıp deniyorum.
Hangisini flashlayım mod mu modsuz mu?
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Sadece Root izni vermek istediğin programlar açık olmalı. Normalde Basic'de düzelmeli. Google servislerini, Google uygulamasını ve Play Store'un verilerini silmeyi deneyin.Artık Basic'de fail oluyor sulistde hangilerini işaretlemem lazım.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Gördüğüm kadarıyla Android 12 kullanıyorsunuz. SafetyNetFix Mod modülünü flashlar mısınız? Android 12 biraz sorun çıkarabiliyor.