Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
14
Yer
İstanbul
Herkese iyi sosyaller,

Rozet çeşitliliğinin artması, hem konulara, hem de foruma canlılık katabilir. Örneğin; ekipman için rozet, ya da soğutma sistemleri üzerine rozet.

Örnek olması açısından söylüyorum, yeşil tarafta bol bol rozet var, bir konuya girdiğimiz zaman o kişinin o konu hakkında az çok bilgi sahibi olduğunu anlayabiliyoruz.

Rozetler için gereksinimleri yönetim ekibi belirler uygulanırsa. Hem foruma aktiflik, hem de konulara aktiflik katar.

Artı 27 Eksi
Herkese iyi sosyaller,

Rozet çeşitliliğinin artması, hem konulara, hem de foruma canlılık katabilir. Örneğin; ekipman için rozet, ya da soğutma sistemleri üzerine rozet.

Örnek olması açısından söylüyorum, yeşil tarafta bol bol rozet var, bir konuya girdiğimiz zaman o kişinin o konu hakkında az çok bilgi sahibi olduğunu anlayabiliyoruz.

Rozetler için gereksinimleri yönetim ekibi belirler uygulanırsa. Hem foruma aktiflik, hem de konulara aktiflik katar.

Artıladım, güzel öneri.

Suistimal edilebilir mi? Belki, ancak daha anlaşılır bir tablo oluşturur diye düşünüyorum.

Foruma 1.000 mesaj yazan ile 50.000 mesaj yazanın emeği aynı olmuş oluyor o zaman. Saçma.
Bir forumda 16 bin mesajım falan var, başka bir arkadaşın 3 bin küsür mesajı var.
Adam benden daha iyi biliyor, hatta benim hatamı düzeltiyor ancak konu sahibi benim mesaj sayım fazla diye benim yanlışıma uyuyor.

Emeği aynı olmaz ancak bu 50.000 mesajı olan adamın 1.000 mesajı olan adamdan daha çok bildiği anlamına gelmez.

Bir forumda 16 bin mesajım falan var, başka bir arkadaşın 3 bin küsür mesajı var.
Adam benden daha iyi biliyor, hatta benim hatamı düzeltiyor ancak konu sahibi benim mesaj sayım fazla diye benim yanlışıma uyuyor.

Emeği aynı olmaz ancak bu 50.000 mesajı olan adamın 1.000 mesajı olan adamdan daha çok bildiği anlamına gelmez.
Serdar bey, marjinal olmak için çabaladığınızı sezmeye başladım. Serdar bey, konuda kim mantıklı öneri sunarsa konu sahibi bence ona uyar Serdar bey.

Herkese iyi sosyaller,

Yeşil tarafta çok rozet var ama çok göze batıyor bir süre sonra. Bence şu an yeterli sayıda. İlla gelecekse haber bölümüne gelebilir. Gazeteci rozeti ile gezeriz xd.

Yeşil tarafta çok rozet var ama çok göze batıyor bir süre sonra. Bence şu an yeterli sayıda. İlla gelecekse haber bölümüne gelebilir. Gazeteci rozeti ile gezeriz xd.
O kadar olmasına gerek yok, fakat yine de çeşitlilik artabilir, orada naber yazana rozet veriliyor zaten.

Serdar bey, marjinal olmak için çabaladığınızı sezmeye başladım. Serdar bey, konu da kim mantıklı öneri sunarsa konu sahibi bence ona uyar Serdar bey.
Marjinal olmak için çok saçma bir sebep olurdu bu.
Örnek vererek anlatayım:
Geçen gün ben ASUS V16 laptopunun indirimi için konu açtım. Cahilliğime "Clevo kasa diye hatırlıyorum." diye yazmıştım. Ondan sonra beni iki tane arkadaş düzeltti "ASUS niye Clevo'ya yaptırsın?" diye.
Millet o gün o laptopu önerirken etrafta Clevo diye gezdi :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz de konularda gördüğünüz insanları etiketleyip "Arkadaşlar, ben yanlış biliyormuşum, öyle değilmiş" diyebilirsiniz Serdar bey. Daha da uzatmayalım, eksileyin geçin Serdar Bey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var olanlarda bile sahip olan kimse yok. Kullanıcıların kategorilerde aktifliği çok düşük, gereksinimler basit olmasına rağmen alan yok.

Screenshot_20260124_085145_Chrome.webp
Screenshot_20260124_085208_Chrome.webp
Screenshot_20260124_085213_Chrome.webp

Surada kac tane rozet var saymadim ama daha bunlari alabilen yokken daha fazla eklemeye gerek yok bence. Bu tablo hep bu şekildeydi, hiçbir zaman canlı olmadı. Aralarında şu ana kadar kimsenin almadığı en az 10 rozet var.