Konulara girdiğimde görüyorum ki herkeste rozet var, o sayı cidden çok fazla. Anlamı kalmıyor öylece de, rozeti olmayan kalmamış resmen, benim tavsiyem şu anlık maksimum 500 gibi bir sayıya çekilmesi.
Sosyal'deki üye sayısı 100.000 olunca da ilk 10.000'e verilsine bağlanacak bu. İlk 1.000 güzel bana kalırsa. Ya bir de şunu yapana kadar canım çıktı ya az durun
Forumda bir ayaklanma başlatmak istiyorsunuz diye yorumladım ve bunun etik olmadığını düşünüyorum. Lütfen ilk 100 için uygulamaya geçer misiniz? Recep Abi öyle demiş
Böyle konular daha onaylanmayacak diye görmüştüm ama yine onaylanmış. Daha fazla şikayet gelirse büyük ihtimal tamamen kaldıracaklar. Ne taktınız rozete arkadaş anlamadım gitti. 1000 gayet kafi bana göre ki bir kere yapıldıktan sonra ne gerek var değiştirmeye?
Sosyal'deki üye sayısı 100.000 olunca da ilk 10.000'e verilsine bağlanacak bu. İlk 1.000 güzel bana kalırsa. Ya bir de şunu yapana kadar canım çıktı ya az durun
Gerçekten tam ilk 1000'e mi verdildi?
Yoksa yuvarlamalı falan mı?
Bana birkaç kez rozet verildi ve geri alınmış, belki hata olmuştur bir daha verin isterseniz
Rozet sadece katılım tarihine göre gelmiş olmasına rağmen neden bu kadar takılıyor anlamadım, ileride önemi artacak zaten ilk 1.000 kişiye olmasının eğer rozetten bu kadar beklentiniz varsa.