Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Rozetleri aylık vermeleri bence yerinde bir karar. Düşünsene ben sadece 1 ay çalışıp "Fırsat avcısı" rozetini alıyorum ve rozeti aldıktan sonra kategoriye hiç katkı yapmasam bile yıllar boyu benimle kalıyor. Çok saçma olurdu.
- Makaleler
- 20
Gelen rozetlerin kalıcı olması fazlasıyla gereksiz ve haksız bir özellik olur. Üye, rozetini aldıktan sonra ilgili kategori ile ilgilenmeyi bırakır hatta belki forumu bırakır ama rozet onda kaldı diye ilgili kategoriyle ilgilenen diğer üyeler o rozeti elde edemez. Buna çözüm olarak aynı kategorideki rozeti herkes alabilsin gibi bir öneri sunarsanız, görüntü kirliliği ile dolan bir forum olur.
Komple kaldırma fikri de anlamsız. Rozetler üyeleri yardım etmeye teşvik eden şeyler. Her ne kadar görüntü gibi gözükse de diğer üyelerden farklı gözükmek herkesin hoşuna gidebilir.
Komple kaldırma fikri de anlamsız. Rozetler üyeleri yardım etmeye teşvik eden şeyler. Her ne kadar görüntü gibi gözükse de diğer üyelerden farklı gözükmek herkesin hoşuna gidebilir.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Rozetler teşvik edici ama çoğu rozetin sahibi yok çünkü genel konulara hitap etmiyorlar. Monitör, soğutma, laptop gibi birçok konuya rozet getirmek kullanıcıyı daha çok teşvik edecektir söylediğinize göre.Gelen rozetlerin kalıcı olması fazlasıyla gereksiz ve haksız bir özellik olur. Üye, rozetini aldıktan sonra ilgili kategori ile ilgilenmeyi bırakır hatta belki forumu bırakır ama rozet onda kaldı diye ilgili kategoriyle ilgilenen diğer üyeler o rozeti elde edemez. Buna çözüm olarak aynı kategorideki rozeti herkes alabilsin gibi bir öneri sunarsanız, görüntü kirliliği ile dolan bir forum olur.
- Makaleler
- 20
Bu konu yönetime bağlı, tahminimce yeni rozetler elbet gelecektir.Rozetler teşvik edici ama çoğu rozetin sahibi yok çünkü genel konulara hitap etmiyorlar. Monitör, soğutma, laptop gibi birçok konuya rozet getirmek kullanıcıyı daha çok teşvik edecektir söylediğinize göre.
Bastım eksiyi. Nedenini 50 kere açıklamışımdır. Tekrar açıklamak istemiyorum.
Rozetleri aylık vermeleri bence yerinde bir karar. Düşünsene ben sadece 1 ay çalışıp "Fırsat avcısı" rozetini alıyorum ve rozeti aldıktan sonra kategoriye hiç katkı yapmasam bile yıllar boyu benimle kalıyor. Çok saçma olurdu.
Hocalarım bence kalıcı olmalı. Şimdi belki biraz garip bir örnek olabilir ancak aklıma gelen en iyi örnek bu. Şimdi madalyalı bir asker düşünün. Bu asker örnek veriyorum zamanında mayın görmüş, onu imha etmiş 50 kişi kurtarmış. Şeref madalyası vermişler. Şimdi verdikten sonra sen bir daha mayın çözmedin. Geri alıyoruz madalyanı, diyebilirler mi? O yüzden ben kalıcı olması gerektiğini düşünüyorum.Gelen rozetlerin kalıcı olması fazlasıyla gereksiz ve haksız bir özellik olur. Üye, rozetini aldıktan sonra ilgili kategori ile ilgilenmeyi bırakır hatta belki forumu bırakır ama rozet onda kaldı diye ilgili kategoriyle ilgilenen diğer üyeler o rozeti elde edemez. Buna çözüm olarak aynı kategorideki rozeti herkes alabilsin gibi bir öneri sunarsanız, görüntü kirliliği ile dolan bir forum olur.
- Makaleler
- 20
Bu dediğinize bakacak olursak rütbe sistemini de böyle güncelleyelim:Hocalarım bence kalıcı olmalı. Şimdi belki biraz garip bir örnek olabilir ancak aklıma gelen en iyi örnek bu. Şimdi madalyalı bir asker düşünün. Bu asker örnek veriyorum zamanında mayın görmüş, onu imha etmiş 50 kişi kurtarmış. Şeref madalyası vermişler. Şimdi verdikten sonra sen bir daha mayın çözmedin. Geri alıyoruz madalyanı, diyebilirler mi? O yüzden ben kalıcı olması gerektiğini düşünüyorum.
Saçmalamayın arkadaşlar. Burası bir forum sitesi, askerde mayın çözmek ile forum sitesinin mantığının aynı olmasını bekleyemezsiniz. Bu kadar ciddiye almayın, eğlenmenize ve vakit geçirip yardım etmenize bakın
Hocam aslında bayağı iyi fikir bana kalırsa. Bence hem foruma güzel bir hava katar. Hem kimin ne olduğu belli olur. Hem bir nebze olsun millet birbirine daha saygılı olur.Bu dediğinize bakacak olursak rütbe sistemini de böyle güncelleyelim:
Eki Görüntüle 111561
Saçmalamayın arkadaşlar. Burası bir forum sitesi, askerde mayın çözmek ile forum sitesinin mantığının aynı olmasını bekleyemezsiniz. Bu kadar ciddiye almayın, eğlenmenize ve vakit geçirip yardım etmenize bakın![]()