Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Loutermilch

Başarılı
RPCS3 ile God of War Ascension oynamak için pkg dosyalarını indirdim fakat 10 ayrı part olarak geldi. Birleştirmek için altta bıraktığım iki videodaki programları denedim, fakat sadece aynı şeyleri kopyalayıp isimlerini değiştirdi.
1721822549671.webp

Çözüm
Hepsini 1'den 10'a kadar sırayla kuracaksın RPCS3'e. Programsız PS3 sadece FAT32 dosya sistemini görür, o da en fazla tek dosya için 4 GB'dır. Bu yüzden korsan sitelerinde çoğunlukla 4 GB halinde parçalanmış .pkg dosyaları bulursun. Kolayca atılabilsin diye. Tabii şimdi yedek yöneticileri NTFS veya exFAT destekliyorlar ama zorlama şekilde.
Hepsini 1'den 10'a kadar sırayla kuracaksın RPCS3'e. Programsız PS3 sadece FAT32 dosya sistemini görür, o da en fazla tek dosya için 4 GB'dır. Bu yüzden korsan sitelerinde çoğunlukla 4 GB halinde parçalanmış .pkg dosyaları bulursun. Kolayca atılabilsin diye. Tabii şimdi yedek yöneticileri NTFS veya exFAT destekliyorlar ama zorlama şekilde.

Son düzenleme:
Çözüm
Çok teşekkür ederim, denemek isterdim ama 1. pkg dosyasının bozuk olduğunu farkettiğim için deneyemedim maalesef.

God of War Ascension, internette adam akıllı link bulamadım.
Avrupa sürümü. Türkçe dublaj olmalı bu sürümde ama garanti veremiyorum. Eskiden tek parça iniyordu bu da değişmiş, bayağıdır PS3 sahibi değilim. XML dosyası içinde parça parça linkler var.

Yükleniyor, tekrardan çok teşekkür ederim.
Bu tek Avrupa sürümü benim bildiğim. Türkçe dublaj olması lazım bu sürümde ama garanti veremiyorum. Kurulumu biliyorsunuz. PKG dosyaları sırayla 0'dan başlayarak kurulacak, RAP dosyası da RPCS3'ün içine konulacak, RAP dosyası dijital oyunlar için lisans anahtarını içerir, oyunu satan alan kişilerin konsolundaki anahtarı kırık konsolundan dump etmesiyle elde edilir.