Detaylar
Kim cevapladı?Polis ÖÖ dahil CHP'lileri İstanbul CHP Merkezi'ne sokmuyormuş. ÖÖ'de "CHP'ye sahip çıkın" iye açıklama yapmış. Ben bir Atatürk milliyetçisi olarak CHP'yi malum kitleden farklı görmüyorum. ÖÖ denilen adam daha parti başkanı olur olmaz gidip PKK destekçisi olduğu bilinen bir şarkıcının konserinde kadının elini öpmüştü. Bu CHP benim destek olacağım, sahip çıkacağım CHP değil. Ancak DEM'lilerin desteğini isteyebilir benim gözümde.
1.1.1.1 DNS kullanın, GoodbyeDPI vs. kullanın cayır cayır geçersiniz kısıtlamaları.
Bende diyorum Wi-Fi'da mı problem var telefonda YT izleyemiyorum engel yüzündenmiş.
Şu an CHP'yi desteklememin tek sebebi yenebilecek tek güç olmaları ve darbe yapılıyor olması. Bu Recep gittikten sonra CB seçimlerinde oyumu eğer aday olursa Sayın Ümit Özdağ'a vereceğim.Polis ÖÖ dahil CHP'lileri İstanbul CHP Merkezi'ne sokmuyormuş. ÖÖ'de "CHP'ye sahip çıkın" iye açıklama yapmış. Ben bir Atatürk milliyetçisi olarak CHP'yi malum kitleden farklı görmüyorum. ÖÖ denilen adam daha parti başkanı olur olmaz gidip PKK destekçisi olduğu bilinen bir şarkıcının konserinde kadının elini öpmüştü. Bu CHP benim destek olacağım, sahip çıkacağım CHP değil. Ancak DEM'lilerin desteğini isteyebilir benim gözümde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-