Makaleler
7

Kimse kimseye zorla izletmiyor. Canlı olarak da yayınlanmıyor, para karşılığı hizmet veren bir platformda yayınlanıyor. Dizi iyidir veya kötüdür o ayrı, izlemedim.

Son düzenleme:
Paralı olan bir platformdaki olaylara bu kadar karışacağına git devlet televizyonunda kafasına sıkılan mafya dizilerine el at asıl.

Ben beğenmedim, boş bir dizi. Artı bir de çok fazla c*nsel içerikli sansürsüz sahneler var. Aile ile izlenilebilecek bir dizi kesinlikle değil her şey sansürsüz, RTÜK'e bu konuda katılıyorum.

Katılmıyorum. Televizyonda yayımlanan dizi ve filmlere karışabilir ama üyelik ücreti ödenerek dizi, film izlenen uygulamalara karışılamaz. Oldu olacak Netflix'i falan da komple kapatalım, hep beraber akşamları kadınların şiddet gördüğü dizileri izleyelim. Bu daha doğru bir hareket mi olur?

hep beraber akşamları kadınların şiddet gördüğü dizileri izleyelim
Bunun kadın ya da erkek olmasıyla bir ilgisi yok. Bunu ne zaman anlayacaksınız? Televizyon dizilerinde kadın öldürülmesini özellikle gündem yapmışsınız. Neden? Çünkü kadın. Oysa televizyonda her gün erkekler de öldürülüyor. Çünkü bu bir televizyon dizisi bunda anormal bir durum yok. Ailemin Kralı gibi bir dizi değilse tabii. Bunun kadını, erkeği yok; ayrıcalığa da gerek yok. Bu tür hassas konular üzerinden prim kasmamak gerek.🙃 Tepki gösterilecekse, gerçek hayatta olanlara gösterilmeli.

Ben beğenmedim, boş bir dizi. Artı bir de çok fazla c*nsel içerikli sansürsüz sahneler var. Aile ile izlenilebilecek bir dizi kesinlikle değil her şey sansürsüz, RTÜK'e bu konuda katılıyorum.
Sırf başroldeki hatunun güzelliği için izliyorum, yoksa cinsel sahneler falan önemsiz yanlış anlaşılmasın:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailenle izle diye yapılan bir şey değildir belki, ne dersin?

Platforma para verip üye olmadan izleyemezsin, çocuk kilidi koyarsan çocuğun da izleyemez, +18 ibaresi var, genel izleyici kitlesi ibaresi yok buna rağmen aileyle izlenememesinden şikayet etmeniz çok komik ve yapay.

Dizide en ufak bir çıplaklık yok bu arada. Ben de beğenmedim ama bana göre değilse yasaklansın zihniyetinde değilim.