Gelid firmasından bakabilirsin kullandım kaliteli bir ürün. Hepsiburada olayını bilmiyorum orada bulunuyor mu?

Ölçülerini biliyor musunuz? Pad yenileme sebebiniz nedir?
Hayır ölçülerini bilmiyorum. Kaç mm kalınlıkta alacağımı filan bilmiyorum.
Gelid firmasından bakabilirsin kullandım kaliteli bir ürün. Hepsiburada olayını bilmiyorum orada bulunuyor mu?

Şuradan ihtiyacınız olan ölçülere göre alabilirsiniz, Arctic iyidir.

İce Dragon Ultimate kullanıyorum memnunum.
Bunlar benim karta uyar mı yoksa içinden çıkan termal pedi kumpas ile ölçeyim mi? Kalınlığı kaç mm olmalı? İlk defa yenileyeceğim. Hiç bir fikrim yok.

Ekran kartını açıp termal pad'leri kumpas ile ölçüp öyle sipariş vereceğim.

Bunlar benim karta uyar mı yoksa içinden çıkan termal pedi kumpas ile ölçeyim mi? Kalınlığı kaç mm olmalı? İlk defa yenileyeceğim. Hiçbir fikrim yok.

En iyi sağlıklı olanı ölçüp de alman kartın üzerindekini ölçebilirsen o senin için en iyi kılavuz olacaktır.

Bunlar benim karta uyar mı yoksa içinden çıkan termal pedi kumpas ile ölçeyim mi? Kalınlığı kaç mm olmalı? İlk defa yenileyeceğim. Hiç bir fikrim yok.

Ekran kartını açıp termal pad'leri kumpas ile ölçüp öyle sipariş vereceğim.
Modelden modele ölçüler değişir, kumpas ile ölçmek en doğrusu. Önceki mesajımda dediğim gibi gerekli ölçülere göre alabilirsiniz.

Bunlar benim karta uyar mı yoksa içinden çıkan termal pedi kumpas ile ölçeyim mi? Kalınlığı kaç mm olmalı? İlk defa yenileyeceğim. Hiçbir fikrim yok.

Ekran kartını açıp termal Pad'leri kumpas ile ölçüp öyle sipariş vereceğim.

Marka ile iletişime geçin ona göre ölçüleri bulursunuz. Mail de atabilirsiniz. Veya yabancı forumlarda pad kalınlıkları yazabiliyor. Tek tek ölçmenize gerek yok.