DarthVader
Başarılı
Gigabyte RTX 2060 Super için termal pad önerisi istiyorum. Hepsiburada'dan önerin lütfen.
Gigabyte RTX 2060 Super için termal pad önerisi istiyorum. Hepsiburada'dan önerin lütfen.
Hayır ölçülerini bilmiyorum. Kaç mm kalınlıkta alacağımı filan bilmiyorum.Ölçülerini biliyor musunuz? Pad yenileme sebebiniz nedir?
Gelid firmasından bakabilirsin kullandım kaliteli bir ürün. Hepsiburada olayını bilmiyorum orada bulunuyor mu?
Şuradan ihtiyacınız olan ölçülere göre alabilirsiniz, Arctic iyidir.
Bunlar benim karta uyar mı yoksa içinden çıkan termal pedi kumpas ile ölçeyim mi? Kalınlığı kaç mm olmalı? İlk defa yenileyeceğim. Hiç bir fikrim yok.
Hayır ölçülerini bilmiyorum. Kaç mm kalınlıkta alacağımı filan bilmiyorum.
Bunlar benim karta uyar mı yoksa içinden çıkan termal pedi kumpas ile ölçeyim mi? Kalınlığı kaç mm olmalı? İlk defa yenileyeceğim. Hiçbir fikrim yok.
Modelden modele ölçüler değişir, kumpas ile ölçmek en doğrusu. Önceki mesajımda dediğim gibi gerekli ölçülere göre alabilirsiniz.Hayır ölçülerini bilmiyorum. Kaç mm kalınlıkta alacağımı filan bilmiyorum.
Bunlar benim karta uyar mı yoksa içinden çıkan termal pedi kumpas ile ölçeyim mi? Kalınlığı kaç mm olmalı? İlk defa yenileyeceğim. Hiç bir fikrim yok.
Ekran kartını açıp termal pad'leri kumpas ile ölçüp öyle sipariş vereceğim.
Hayır ölçülerini bilmiyorum. Kaç mm kalınlıkta alacağımı filan bilmiyorum.
Bunlar benim karta uyar mı yoksa içinden çıkan termal pedi kumpas ile ölçeyim mi? Kalınlığı kaç mm olmalı? İlk defa yenileyeceğim. Hiçbir fikrim yok.
Ekran kartını açıp termal Pad'leri kumpas ile ölçüp öyle sipariş vereceğim.