Artict MX 6 4 gr kullanmıştım azıcık sürmüştüm çok taşmasın diye bezelye tanesi.

ID-Cooling X25 öneririm viskozitesi yüksek bir macun pump out yapma olasılığı daha az. Bir de çok az sürmek yerine biraz daha fazla sürmek daha mantıklı yayılması açısından.

MX6'yı neyle yayarsanız yayın pumpout yapar, GPU çipi için yapısı uygun değil.

Yanlış macun almışsınız.
Çok teşekkür ederim hocam fakat aynı macunu ASUS ROG STRIX RX 580 de kullanmıştım o çok iyiydi.

Termal ped ölçülerinin doğru olduğundan emin misin?
Kumpas ile ölçtüm 1.5mm bütün çipler çıktı sadece 1 çip 2.5mm di.

Termal ped ölçülerinin doğru olduğundan emin misin?
şunu anlayamadım eski pedleri yen pad ler ile değiştim ve macunu değiştim sonuç şuan gpu yanıyor cayır cayır

Çok teşekkür ederim hocam fakat aynı macunu ASUS ROG STRIX RX 580 de kullanmıştım o çok iyiydi.

Kumpas ile ölçtüm 1.5mm bütün çipler çıktı sadece 1 çip 2.5mm di.
Bu kalınlıkta pedler kullanılacağını sanmıyorum. Ayrıca kumpas ile doğru sonucu alamazsın çünkü zaten pedler eziliyorlar kartın içinde. Ekran kartı modeline göre ped ölçülerini araştır olmadı markana modelini belirterek mail at dönüş yapmalarını bekle.

Ekran kartının macununu daha yeni değiştirmişsin taktığın gibi pump-out olup bu sıcaklıkları görmen saçma olur. MX4 gibi cıvık bir macun bile en az bir hafta idare ediyor pump-out olmadan.

Macun dışa doğru akıyor
png.webp
r çipin ortası macunsuz kalıyor o yüzden.

Hocam bu kesinlikle pump out sorunu sökerken de böyleydi.

Bu kalınlıkta pedler kullanılacağını sanmıyorum. Ayrıca kumpas ile doğru sonucu alamazsın çünkü zaten pedler eziliyorlar kartın içinde. Ekran kartı modeline göre ped ölçülerini araştır olmadı markana modelini belirterek mail at dönüş yapmalarını bekle.

Ekran kartının macununu daha yeni değiştirmişsin taktığın gibi pump-out olup bu sıcaklıkları görmen saçma olur. MX4 gibi cıvık bir macun bile en az bir hafta idare ediyor pump-out olmadan.
Hocam daha fazla bu karta para kullanmak istemiyorum en mantıklısı satmak ve yenisini almak başkası değiştirsin ve ayrıca ASUS Dual RTX 2080 boyutlarını aradım hiçbir yerde yoktu.

Dosya Ekleri

• png.webp
    png.webp
    164,2 KB · Görüntüleme: 36
Hocam bu kesinlikle pump out sorunu sökerken de böyleydi.

Hocam daha fazla bu karta para kullanmak istemiyorum en mantıklısı satmak ve yenisini almak başkası değiştirsin ve ayrıca ASUS Dual RTX 2080 boyutlarını aradım hiçbir yerde yoktu.

İlk başta dediğim gibi yapsaydınız keşke. 0.75mm takmam gereken pedi bir şey olmaz diyerek 1mm taktım ve benim hotspotta böyle fırladı zamanında.

Bu şekilde kartı satmanız zor olur aklınızda bulunsun.