asus rog12
Uzman
o zaman ne yapmalıyım hocam cidden kafam karışıkMX6'yı neyle yayarsanız yayın pumpout yapar, GPU çipi için yapısı uygun değil.
o zaman ne yapmalıyım hocam cidden kafam karışıkMX6'yı neyle yayarsanız yayın pumpout yapar, GPU çipi için yapısı uygun değil.
Artict MX 6 4 gr kullanmıştım azıcık sürmüştüm çok taşmasın diye bezelye tanesi.
fakat hocam bu pump out da neden işlemci soğuk da hotspot böyle kavruluyorMX6'yı neyle yayarsanız yayın pumpout yapar, GPU çipi için yapısı uygun değil.
Yanlış macun almışsınız.
fakat hocam bu pump out da neden işlemci soğuk da hotspot böyle kavruluyor
fakat hocam bu pump out da neden işlemci soğuk da hotspot böyle kavruluyor
Çok teşekkür ederim hocam fakat aynı macunu ASUS ROG STRIX RX 580 de kullanmıştım o çok iyiydi.MX6'yı neyle yayarsanız yayın pumpout yapar, GPU çipi için yapısı uygun değil.
Yanlış macun almışsınız.
Kumpas ile ölçtüm 1.5mm bütün çipler çıktı sadece 1 çip 2.5mm di.Termal ped ölçülerinin doğru olduğundan emin misin?
şunu anlayamadım eski pedleri yen pad ler ile değiştim ve macunu değiştim sonuç şuan gpu yanıyor cayır cayırTermal ped ölçülerinin doğru olduğundan emin misin?
Bu kalınlıkta pedler kullanılacağını sanmıyorum. Ayrıca kumpas ile doğru sonucu alamazsın çünkü zaten pedler eziliyorlar kartın içinde. Ekran kartı modeline göre ped ölçülerini araştır olmadı markana modelini belirterek mail at dönüş yapmalarını bekle.Çok teşekkür ederim hocam fakat aynı macunu ASUS ROG STRIX RX 580 de kullanmıştım o çok iyiydi.
Kumpas ile ölçtüm 1.5mm bütün çipler çıktı sadece 1 çip 2.5mm di.
Macun dışa doğru akıyorr çipin ortası macunsuz kalıyor o yüzden.![]()
Hocam daha fazla bu karta para kullanmak istemiyorum en mantıklısı satmak ve yenisini almak başkası değiştirsin ve ayrıca ASUS Dual RTX 2080 boyutlarını aradım hiçbir yerde yoktu.Bu kalınlıkta pedler kullanılacağını sanmıyorum. Ayrıca kumpas ile doğru sonucu alamazsın çünkü zaten pedler eziliyorlar kartın içinde. Ekran kartı modeline göre ped ölçülerini araştır olmadı markana modelini belirterek mail at dönüş yapmalarını bekle.
Ekran kartının macununu daha yeni değiştirmişsin taktığın gibi pump-out olup bu sıcaklıkları görmen saçma olur. MX4 gibi cıvık bir macun bile en az bir hafta idare ediyor pump-out olmadan.
Hocam bu kesinlikle pump out sorunu sökerken de böyleydi.
Hocam daha fazla bu karta para kullanmak istemiyorum en mantıklısı satmak ve yenisini almak başkası değiştirsin ve ayrıca ASUS Dual RTX 2080 boyutlarını aradım hiçbir yerde yoktu.