theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Selam. Yeni ekran kartı alacağım öylesine araştırıyordum 8.000 bandını geçmeyecek fiyat araladığın da kartlara bakıyordum 7.500 - 8.000 arasın da RTX 2080 Super kartları görüyorum sıkça. 2025 yılında hala alınabilecek güçlü bir kart mı? Neden almak istiyorum açıkçası yaklaşık 2 - 3 yıl tekrar değişim yapmak istemiyorum o yüzden yeni bir karta geçmeyi düşünüyorum. Öneri de yapabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

1920x1080 çözünürlükte oynayacaksanız yeterli bir ekran kartı hala. Ancak 4K oynayacağım diyorsanız maalesef pek iyi değil. Önümüzdeki 3 yıl için yeterli olur mu bilmem ama bence yetersiz kalır gibi. Aynı fiyatlarda daha güçlü AMD kartları varsa AMD tercih edin derim.

1920x1080 çözünürlükte oynayacaksanız yeterli bir ekran kartı hala. Ancak 4K oynayacağım diyorsanız maalesef pek iyi değil. Önümüzdeki 3 yıl için yeterli olur mu bilmem ama bence yetersiz kalır gibi. Aynı fiyatlarda daha güçlü AMD kartları varsa AMD tercih edin derim.
Yok hocam 4K oynamam hiç bir zaman sadece 1080p oynayacağım. Aynı fiyata AMD olarak RX 6700 XT buldum sanırım 2080S ile kafa kafaya fakat bilemiyorum birazcık eski kart ne kadar idare eder fikrim yok.

Yok hocam 4K oynamam hiçbir zaman sadece 1080p oynayacağım. Aynı fiyata AMD olarak RX 6700 XT buldum sanırım 2080S ile kafa kafaya fakat bilemiyorum birazcık eski kart ne kadar idare eder fikrim yok.

6700XT bazı oyunlarda öne geçiyor, özellikle yarış oyunlarında.
Önemli olan o değil, nesil farkı, 2080S çok eski bir kart, 2070 üstü kartlar mining ile meşhur.
6700XT alın.

6700XT bazı oyunlarda öne geçiyor, özellikle yarış oyunlarında.
Önemli olan o değil, nesil farkı, 2080s çok eski bir kart, 2070 üstü kartlar mining ile meşhur.
6700XT alın.

Teşekkür ederim hocam. Aklımda 1. sırada 6700 XT olacak fakat durum değişebilir yani para eksilebilir düz 6700 alınabilir mi idarelik? 1 yıl falan yani idarelik derken.

Hocam fazla FPS için yanlış şeyler yapmayın.

Selam. Yeni ekran kartı alacağım öylesine araştırıyordum 8.000 bandını geçmeyecek fiyat araladığın da kartlara bakıyordum 7.500 - 8.000 arasın da RTX 2080 Super kartları görüyorum sıkça. 2025 yılında hala alınabilecek güçlü bir kart mı? Neden almak istiyorum açıkçası yaklaşık 2 - 3 yıl tekrar değişim yapmak istemiyorum o yüzden yeni bir karta geçmeyi düşünüyorum. Öneri de yapabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
Eğer sıkıntısı yoksa alınır. Birde hangi siteden bakıyorsunuz?

Son düzenleme:
Hocam fazla FPS için yanlış şeyler yapmayın.

Eğer sıkıntısı yoksa alınır. Birde hangi siteden bakıyorsunuz?
Sahibinden'de bakıyorum hocam. Fakat sanırım 2080S almaktan vazgeçtim çoğu kişi onun yerine RX 6700 XT öneriyor büyük ihtimal bunu alırım.