MuratCvk

Gelişen
MSI MPG A1250GS modeli cok guncel (ATX 3.1 / PCIe 5.1) bir guc kaynagi oldugu icin yeni nesil cift 16-pin (12V-2x6) baglantisina odaklanmis. Bu yuzden kutu iceriginden eski tip PCIe (6+2 pin) kablosu sadece 1 adet cikiyor. Senin elindeki RTX 2080 Ti Gaming X Trio modeli ise 8+8+6 pin guc girisine sahip, yani 3 adet PCIe kablosuna ihtiyacin var. Bu PSU'yu alirsan elindeki ekran kartini direkt kutudan cikan kablolarla baglayamazsin, araya 16-pinden PCIe'ye donusturucu adaptor takman ya da ekstra uyumlu kablo alman gerekir.

Sistem parcalarin cok ust duzey oldugu icin donusturucu kablolarla ugrasmak yerine, kutusundan dogrudan en az 3-4 adet standalone 6+2 pin PCIe kablosu cikan bir PSU secmen elindeki karti sorunsuz kullanman acisindan cok daha saglikli olacaktir.
Tamamen katılıyorum sana, dostum. Dönüştürücü alıp kullanmaya tamamen karşıyım. Bu kadar üst düzey bir parça alıp dönüştürü almak mantıklı olmayacaktır. Peki, RTX 2080 Ti Gaming X Trio modeli için bana önerebileceğin bir PSU var mı?