Yasal olmayarak portlanmış oyunlardan haberin falan var mı? Oynadım diyorum anlamak mı istemiyorsun?
Spider-Man 2'yi aynı şekilde çıkmadan oynadım, ulaşman çok zor değil bu oyunlara.
VRAM darboğazı olduğunu kendin kanıtlamışsın, benim iddiamı kanıtladığın için teşekkür ediyorum.
VRAM darboğazı olmasına rağmen ayarları hala yükselten bir videoyu atıyorsun, bir de performansa laf ediyorsun, neden acaba?
VRAM darboğazı olduğunu kendin kanıtlamışsın, benim iddiamı kanıtladığın için teşekkür ediyorum.
VRAM darboğazı olmasına rağmen ayarları hala yükselten bir videoyu atıyorsun, bir de performansa laf ediyorsun, neden acaba
Adam dlss balanced kullanıyor ona rağmen 40fps alıyor vram darboğazi ile alakası yok. Tlou part 1'de vram darboğazı fps düşürmüyor rame aktarır. En fazla microo stuttering olur.
Adam DLSS balanced kullanıyor ona rağmen 40FPS alıyor VRAM darboğazi ile alakası yok. TLOU part 1'de VRAM darboğazı FPS düşürmüyor RAM'e aktarır. En fazla microo stuttering olur.
P1'in daha yüksek sistem istediğini benim mi söylemem gerek?
Örneğin kart olarak yüzde 15 yükseğini istiyor, bu değer 35'e kadar dayanıyor, sen benimle tartışırken hiç bakmadın mı sistem gereksinimlerine?
VRAM darboğazı olmasına rağmen ayarları hala yükselten bir videoyu atıyorsun, bir de performansa laf ediyorsun, neden acaba?
Arkadaşlar merak edenler olabilir oyunu anca yükleyebildim. Optimizasyon sorununu çözmüşler. Orta ayarlarda dlss açık 65-80 arası fps ile akıcı oynuyorum.