Yasal olmayarak portlanmış oyunlardan haberin falan var mı? Oynadım diyorum anlamak mı istemiyorsun?
Spider-Man 2'yi aynı şekilde çıkmadan oynadım, ulaşman çok zor değil bu oyunlara.
Anlamamakta ısrarcısın. RTX 3050 mobile GTX 1650 gücünde yazdım, senin karttan yüzde 50 daha güçsüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamamakta ısrarcısın. RTX 3050 Mobile GTX 1650 gücünde yazdım, senin karttan yüzde 50 daha güçsüz.

Şu çakma benchmark sitelerinden bakarak mı yazdın?

RX550 dengi falan deseydin, az olmuş.
2-3 oyunda denk diye denk kartlar olmuyor,

Yüzde 50 falan demişsin, taş çatlasın yüzde 20 gibi bir fark var, bazılarında eşit.

Ayrıca yazdığım şeyi okudun mu? ben ona mı cevap vermişim?

Al gözlerin şenlik etsin part 1'de bile böyle rezil performans veriyor.

Şu çakma benchmark sitelerinden bakarak mı yazdın?

RX550 dengi falan deseydin, az olmuş.
2-3 oyunda denk diye denk kartlar olmuyor,

Yüzde 50 falan demişsin, taş çatlasın yüzde 20 gibi bir fark var, bazılarında eşit.

Ayrıca yazdığım şeyi okudun mu? ben ona mı cevap vermişim?

Al gözlerin şenlik etsin part 1'de bile böyle rezil performans veriyor.

VRAM darboğazı olduğunu kendin kanıtlamışsın, benim iddiamı kanıtladığın için teşekkür ediyorum.
VRAM darboğazı olmasına rağmen ayarları hala yükselten bir videoyu atıyorsun, bir de performansa laf ediyorsun, neden acaba?

VRAM darboğazı olduğunu kendin kanıtlamışsın, benim iddiamı kanıtladığın için teşekkür ediyorum.
VRAM darboğazı olmasına rağmen ayarları hala yükselten bir videoyu atıyorsun, bir de performansa laf ediyorsun, neden acaba
Adam dlss balanced kullanıyor ona rağmen 40fps alıyor vram darboğazi ile alakası yok. Tlou part 1'de vram darboğazı fps düşürmüyor rame aktarır. En fazla microo stuttering olur.

Adam DLSS balanced kullanıyor ona rağmen 40FPS alıyor VRAM darboğazi ile alakası yok. TLOU part 1'de VRAM darboğazı FPS düşürmüyor RAM'e aktarır. En fazla microo stuttering olur.

Hangi adam?
Sildiğin videoda Frame gen falan var?

P1'in daha yüksek sistem istediğini benim mi söylemem gerek?
Örneğin kart olarak yüzde 15 yükseğini istiyor, bu değer 35'e kadar dayanıyor, sen benimle tartışırken hiç bakmadın mı sistem gereksinimlerine?

Son düzenleme:
VRAM darboğazı olmasına rağmen ayarları hala yükselten bir videoyu atıyorsun, bir de performansa laf ediyorsun, neden acaba?
Hiroo arkadaşımız, VRAM darboğazı yaşayınca performansın düştüğünü bilmiyor galiba. Ben de RX 7600 ile Diablo IV'te doku kalitesini ultra yapınca aldığım FPS GTX 1060'a dönüyor. Demek ki benim kartımda GTX 1060 gücünde. :D

Arkadaşlar merak edenler olabilir oyunu anca yükleyebildim. Optimizasyon sorununu çözmüşler. Orta ayarlarda dlss açık 65-80 arası fps ile akıcı oynuyorum.