RTX 3050 sistemde LoL'de FPS düşüşü sorunu

keuzan

Üyecik
Merhaba, League of Legends oyununda early game'de 200-170 FPS alırken, oyun late game'e geldikçe fight olmasa bile 150'ye düşüyor. FPS'im fight'larda ise genel anlamda early-late fark etmeksizin 100-90'a kadar düşüyor ve bu durum rahatsız ediyor. Yapılabilecek bir şey var mı? Sıcaklık değerlerim normal, hatta ısı ile alakalı olduğunu düşünüp stok soğutucudan kule tipi soğutucuya geçtim, hala aynı.

Windows 11 23H2'deyken bu düşüş daha fazlaydı. Windows 10 21H2'ye geçtim ve playbook olarak FSOS-X kullanıyorum.

Sistemim i5 11400F, RTX 3050, 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sıcaklıklar ne alemde? Cihaz zamanla ısınıp frekans kısıyor olmasın.

Bu bence LoL ile ilgili bir sorun, ben de oynarken oyuna 160-170 FPS'le basliyordum ama late'de 50'lere kadar dusuyordu bazi yerde.

Sıcaklıklar ne alemde? Cihaz zamanla ısınıp frekans kısıyor olmasın.

Sıcaklıklarım gayet iyi yükte Max 57 derece görüyorum test yapınca oyundayken 45 50 civarı geziyor.

Bu bence LoL ile ilgili bir sorun, ben de oynarken oyuna 160-170 FPS'le basliyordum ama Late'de 50'lere kadar dusuyordu bazi yerde.

Olabilir ben de öyle düşünüyorum fakat yine de sormak istedim belki bir çözüm yolu bilen vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…