RTX 3060 12GB & Ryzen R5 5600X sistem 2K oyun oynatır mı?

3060 2K orta ayarlar da dediğin oyunlar da sorun yaşamayacağımı söylediniz doğru mu? Ona göre alacağım. Teşekkür ediyorum.

3060 2K orta ayarlar da dediğin oyunlar da sorun yaşamayacağımı söylediniz doğru mu? Ona göre alacağım. Teşekkür ediyorum.
200 FPS falan beklentin varsa sorun yasarsin. Alacagin max stabil FPS 60 falan olur modern oyunlarda.

Ayrıca 2k monitorun olsun yinede 1080p'ye ceker yine oynarsin o acidan şüphen olmasın. Yani sirf 2k oyun deneyimi icin dusunme.

Teşekkür ediyorum, bu sonuçlar gayet işimi görür normalde 1080p de kullanacaktım pixel sayarsın dediler.

Teşekkür ediyorum, bu sonuçlar gayet işimi görür normalde 1080p de kullanacaktım pixel sayarsın dediler.
Evet öyle. 1080p artık bitti. Daha önce 2k kullanmadiysan sorun olmuo fakat 2k kullandiktan sonra alismasi zor buyukse monitör özellikle.

DLSS ile falan kurtarır gibi, ben RTX 3060 Ti kullanıyorum ama 1080p ve yüksek render yüzdesi ayarı ile kullanıyorum ve yetiyor 8 GB olmasına rağmen.

Zaten render yüzdesini %150 yapınca sanırım 1440p ile aynı oluyodu ekran kartına binen yük, öyle bir şeyler duymuştum.

İfadeler: xBN
Ama gercektende 1440p olarak gormuyorsun onu. Cunku 1080 tane pikseli var monitorun. 2k-4k deneyimle anlarsin demek istedigimi.

Ama gercektende 1440p olarak gormuyorsun onu. Cunku 1080 tane pikseli var monitorun. 2k-4k deneyimle anlarsin demek istedigimi.
Onu diyorum zaten, ekran kartı %150 yapınca 1440p ile aynı veriyi işliyor diye performans o civarlara iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…