Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Son temizliği yaklaşık 6 ay önce yaptım kasa masanın altında duruyor.
Bahsettiğiniz masa altı sağı soyu arkasın kapalı tiplerdense doğal çünkü kasaya hava girmiyor.
80 derece üstünü ilk defa görüyorum bilgisayarı aldığımdan beri bu seviyeye hiç çıkmamıştı 70 derece üstünü çok zor görüyordu@Daslernen, MSI'ın o modeli soğutma konusunda üst düzey değil. Normal yani çok da dert edecek bir şey yok.
@Daslernen, bir de bu sıcaklarda masanın altında duruyormuş. Ekstra normal.![]()
Ön taraf 3 fan arka taraf 1 egzoz fan üst taraf 2 adet sıvı sogutma fanı sol taraf cam sağ taraf kapalıBahsettiğiniz masa altı sağı soyu arkasın kapalı tiplerdense doğal çünkü kasaya hava girmiyor.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Ön taraf 3 fan arka taraf 1 egzoz fan üst taraf 2 adet sıvı sogutma fanı sol taraf cam sağ taraf kapalı.
Masa tipinden bahsettim hocam. Eski internet kafe masalarından mı?
Hayır masanın altı her tarafı tamamen açıkMasa tipinden bahsettim hocam. Eski internet kafe masalarından mı?
Yasin Alemdağ
Yetkin
O zaman doğal değil. Sıcak hava yükselir. Kasa yerdeyse daha serin yerde ancak yerde olduğu için tozlanma miktarı da 2 kat artıyor. Siz bence kasa içerisine bir göz gezdirin.
Msi MAG coreliquid 240r v2 sıvı soğutma
MSI MAG coreliquid 240r v2 sıvı soğutma kasa modeli ppwerboost diye bir markanın hazır sistem almıştım son bakım yaklaşık 6 ay önce yapıldı termal macun temizleme vsİşlemci soğutucu belirsiz, kasa modeli belirsiz.
Ne kadar süredir aynı termal macunundalar bu da belirsiz. Hadi ekran kartı bir nebze normal de 5600 ekstrem ısınan bir İşlemci değil.
Yakında pompası cortlamaz inşallah.
Neden peki
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-