Enderez Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 521 Çözümler 5 Beğeniler 731 8 Ocak 2024 #1 BIOS'tan fan ayarlarını maksimuma çektim şu an boşta 49-50 derece arası gıdıp gelıyor, bunun sebebi nedir? Sistem özellikleri: RTX 3060. Ryzen 5 5600X. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2024
BIOS'tan fan ayarlarını maksimuma çektim şu an boşta 49-50 derece arası gıdıp gelıyor, bunun sebebi nedir? Sistem özellikleri: RTX 3060. Ryzen 5 5600X.
Çözüm Enderez 8 Ocak 2024 Hocam dedıklerınızı yapmadım; BIOS guncel değılmış onu yaptım, düzeldi sorun. Silinen üye dedi: NVIDIA kontrol paneli üzerindeki güç yönetimi modu ne durumda? maksimum performansı tercih et mi? Öyleyse onu varsayılana getirin. Genişletmek için tıkla... Varsayılandaymış zaten.
Hocam dedıklerınızı yapmadım; BIOS guncel değılmış onu yaptım, düzeldi sorun. Silinen üye dedi: NVIDIA kontrol paneli üzerindeki güç yönetimi modu ne durumda? maksimum performansı tercih et mi? Öyleyse onu varsayılana getirin. Genişletmek için tıkla... Varsayılandaymış zaten.
4 4 Başarılı Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 323 Makaleler 3 Çözümler 22 Beğeniler 2.821 8 Ocak 2024 #2 NVIDIA Kontrol Paneli üzerindeki Güç yönetimi modu ne durumda? Maksimum performansı tercih et mi? Öyleyse onu varsayılana getirin. Artı 0 Eksi
NVIDIA Kontrol Paneli üzerindeki Güç yönetimi modu ne durumda? Maksimum performansı tercih et mi? Öyleyse onu varsayılana getirin.
totra_proska Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.022 Çözümler 16 Beğeniler 1.571 8 Ocak 2024 #3 BIOS'tan ekran kartının fan hızını ayarlayamazsın. Şu an kartında muhtemelen 0 dB açık, kapatırsan 30 derecelere düşer ancak fanlar sürekli döner. Artı 0 Eksi
BIOS'tan ekran kartının fan hızını ayarlayamazsın. Şu an kartında muhtemelen 0 dB açık, kapatırsan 30 derecelere düşer ancak fanlar sürekli döner.
KS KS Enderez Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 521 Çözümler 5 Beğeniler 731 8 Ocak 2024 #4 Hocam dedıklerınızı yapmadım; BIOS guncel değılmış onu yaptım, düzeldi sorun. Silinen üye dedi: NVIDIA kontrol paneli üzerindeki güç yönetimi modu ne durumda? maksimum performansı tercih et mi? Öyleyse onu varsayılana getirin. Genişletmek için tıkla... Varsayılandaymış zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam dedıklerınızı yapmadım; BIOS guncel değılmış onu yaptım, düzeldi sorun. Silinen üye dedi: NVIDIA kontrol paneli üzerindeki güç yönetimi modu ne durumda? maksimum performansı tercih et mi? Öyleyse onu varsayılana getirin. Genişletmek için tıkla... Varsayılandaymış zaten.