Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim öncelikle sorunumu çözdüm diyebilirim.
Ya biri bana bunu demişti de bulamadım yazısını. Acaba Technopat'ta mı yazmıştı bana?
- Ayarları Custom yapmak.
- Oyunun dosyalarını tekrardan doğrulamak.
Ya biri bana bunu demişti de bulamadım yazısını. Acaba Technopat'ta mı yazmıştı bana?
or3m.d
Yetkin
Sıcaklıklar nasıl?Dayanamıyorum hep takılma yaşıyorum bu oyunda. Çok istiyorum oynamak ama olmuyor.
Crescirclum
Uzman
Nexsus mod üzerinden fps sınırlamasını kaldırıp dediğimi deneyebilirsin ama micro takılmaların sorunu çoğunlukla yazılımdan ziyade, ekran kartı markasından kaynaklanıyor, aynı 3060'ın beş farklı modelinin 2 tanesinde yaşadığın sorunu, diğer üçünde yaşamıyorsun.
Umarım yazılımsaldır.
Ratchet
Yetkin
Normal.
Nexsus mod üzerinden FPS sınırlamasını kaldırıp dediğimi deneyebilirsin ama Micro takılmaların sorunu çoğunlukla yazılımdan ziyade, ekran kartı markasından kaynaklanıyor, aynı 3060'ın beş farklı modelinin 2 tanesinde yaşadığın sorunu, diğer üçünde yaşamıyorsun.
Umarım yazılımsaldır.
Diğer oyunlarda sıkıntı yok ama.
or3m.d
Yetkin
Oyun kaynaklı bir sorun o zaman.
Nevermore
Yetkin
Elden ring zaten pc portu sorunlu ben de fps düşüşleri yaşıyorum genel olarak.
- Makaleler
- 7
Elden Ring DX12 bir oyun ve shader'lari precompile da etmiyor. Bu yuzden siz oyunu oynadikca dinamik sekilde shader compile ediyor. Oyundaki stutter'larin en buyuk sebebi bu. RTSS ile FPS sinirlamak da ise yaramayacaktir zira sorun frame-pacing kaynakli degil, direkt oyunun temelinde yatan bir sorun.
www.eurogamer.net
Buna ek olarak oyunda zorlanmis bir V-Sync var. Bunu GPU'nuzun kontrol panelinden kapatabiliyorsunuz, kapatmak bir nebze ise yarayabilir. Buna ragmen oyununuzda stutter yasayabilirsiniz zira bu direkt FromSoftware'in yaptigi bir hata. Elden gelen tek sey, grafik ayarlarinizla cok fazla oynamamaya calisip, oyunda olabildigince fazla yeri gezmeye calismak. Bu sayede o bolgeye tekrar gititiginizde shader'lar zaten compile edildigi icin drop girmeyecektir (umarim).
Elden Ring's PC performance simply isn't good enough
In fairness, the quality of From Software's PC ports had been improving over time. The original Dark Souls was a disast…
Buna ek olarak oyunda zorlanmis bir V-Sync var. Bunu GPU'nuzun kontrol panelinden kapatabiliyorsunuz, kapatmak bir nebze ise yarayabilir. Buna ragmen oyununuzda stutter yasayabilirsiniz zira bu direkt FromSoftware'in yaptigi bir hata. Elden gelen tek sey, grafik ayarlarinizla cok fazla oynamamaya calisip, oyunda olabildigince fazla yeri gezmeye calismak. Bu sayede o bolgeye tekrar gititiginizde shader'lar zaten compile edildigi icin drop girmeyecektir (umarim).
Ratchet
Yetkin
Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim öncelikle sorunumu çözdüm diyebilirim.
- Ayarları Custom yapmak.
- Oyunun dosyalarını tekrardan doğrulamak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-