Kadirizm

Uzman
Yer
Kayseri
Biliyorsunuz GTA 6 2. traileri dün yayınlandı ve çoğu kişinin gözüne batan bir şey var. Fragmanın sonunda "captured on PS5" yazıyor, fragmanın akıcılığına ve kalitesine bakacak olursak normal PS5'te oyun sabit 60 verecek.

Kağıt üzerinde karşılaştırma yaptığımız zaman AMD Ryzen 7 3700X ve RTX 3060 bulunan bir sistemde GTA 6 çok rahat bir şekilde sabit 60 FPS verecek kanaatindeyim fakat bir profesyonel olmadığım için eleştirilerinizi daha sakin yapmanızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 ile PC grafikleri de aynı olmuyor ki. Rockstar'ın portları da ayrı bir gudubet zaten. Çıkacağı tarih de düşünülürse (2028 civarı.) Yorum yapmak zor. Bu tabii orta yüksek ayarlar için yaptığım bir yorum.

Oyun çıkarsa bir yorumda bulunabiliriz yoksa bilemiyoruz bunu maalesef çok rahat 60 mı verir 50 mi verir 100 mü verir FPS olarak.

GTA 5 Enhanced de RTX 3060 R5 5600X sistem ile 70 FPS alıyorum. GTA 6 düşünemiyorum düşük de belki.

Şu Cinematiclere bakarsak 7900XT altındaki herhangi bir kart kurtarmayacak oyunu.
Oyunun grafik detayları vs. acayip iyi.

Sistem PS5 benzeri gucte. 1080P'de konsolla ayni kalitede grafik ayarlarini kullanirsa DLSS'le beraber 60 gorur. Tabii PC portu nasıl olur bakmak lazim. Teoride evet, pratik mechul.