RTX 3060 Lenovo laptopta FPS düşmesi sorunu

FurkanKoc

Üyecik
Arkadaşlar merhaba, CS2 oynarken Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 model laptopta FPS düşmesi yaşıyorum. İlk 1-2 oyunda 140+ FPS alırken bir anda 40-50 FPS'e düşüyorum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda FPS tekrar yükseliyor ama oynamaya devam ettiğimde tekrardan 40-50 FPS'e düşüyor. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Laptop ısınmamasına rağmen GPU kullanım yüzdesi aşırı düşüyor. Bunun sebebi nedir acaba?

CPU: Ryzen 5 5600H
GPU: RTX 3060 6 GB mobil

Selamlar, olayın GPU değil CPU kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Oyundayken %30 kullanılıyor. Orada bir problem var. Oyun içerisindeki CPU watt/ısı değerlerini paylaşır mısınız? Sadece bir maçta değil, dediğiniz gibi 2-3 maç içerisindeki değerleri bekliyorum. Aniden düşüyorsa, orada bir problem vardır.

Genelde bakim vakti gectiginde yasanir boyle seyler. Bilgisayarin donanimini oyun oynarken RivaTuner ile canli canli izlersen darbogazin nerede olustugunu anlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…