8 GB Vram bazı oyunlarda sıkıntılıydı ama düzeltildi optimize edildi 4 GB değil ya Vrami sonuçta. Daha güçlü sonuçta 4060. Ayrıca ben 3060 kullanıyorum o kadar Vram gerekmiyor bile. Kartın gücü yetmedikten sonra Vram yetse ne olacak?
8 GB VRAM bazı oyunlarda sıkıntılıydı ama düzeltildi optimize edildi 4 GB değil ya VRAM'i sonuçta. Daha güçlü sonuçta 4060. ayrıca ben 3060 kullanıyorum o kadar VRAM gerekmiyor bilekran kartın gücü yetmedikten sonra VRAM yetse ne olacak?
8 GB kartlarda Vram yetmeme durumu RTX açınca oluyordu ayrıca. 3060'ın RTX performansı DLSS ile birlikte ortalama Cyberpunkta falan 55 60 FPS. Üst düzey bir performansı da yok yani öyle tercih edilecek.
Hocam ona bir şey demiyoruz 3060'a çok para verdin ondan bahsediyoruz daha güçlü olan 4060 daha ucuz. Pahalı olmasının sebebi stok olmaması millet direkt şişirme fiyat giriyor.
Hocam ona bir şey demiyoruz 3060'a çok para verdin ondan bahsediyoruz daha güçlü olan 4060 daha ucuz. Pahalı olmasının sebebi stok olmaması millet direkt şişirme fiyat giriyor.
3060 al sen, kafana şu VRAM olayını takmışsın ne yapalım artık. 4060 al demişler, VRAM'den ötürü sıkıntı yaşarım diyorsun, al o zaman 3060'ı. 7700XT önerilmiş, onu da yaşadığın RX 6600'deki shader sorunlarından ötürü istemiyorsun, ne yapalım. 3060 al sen.
@MehmetBey Siz zaten kafanıza koymuşsunuz. Biz ne desek boş. İnsanlar uyarılarını yapmış. Para sizin, çöpe atıp atmamaya siz karar verirsiniz. Gerçi zaten atmışsınız bile.
Burda onlarca insan aynı şeyi söylüyoruz ama hâlâ inat ediliyor cidden anlamıyorum. 13 bin lira bu kadar kolay çöpe atılabilir mi ya.