RTX 3060 Ti Gaming OC termal ped sorunu

70-80 dereceler yük altında ise gayet normal, boşuna açmışsınız.

Alternatif olarak bu da kullanılabilir. Thermal Grizzly TG Putty Pro - GPU ve PCB Uygulamaları için Yüksek Performanslı Elektriksel İletken Olmayan Termal Macun, 30g : Amazon.com.tr: Bilgisayar

70-80 dereceler yük altında ise gayet normal, boşuna açmışsınız.

Normalde o kadar isinmiyordu garip oyunlarda bile ısınıyor.

Daha uygun bir şey lazim hocam cok yuksek fiyatlar en fzla 700 800'e halledemez miyim termal pedi.

Normalde o kadar isinmiyordu garip oyunlarda bile ısınıyor.

Daha uygun bir şey lazim hocam cok yuksek fiyatlar en fzla 700 800'e halledemez miyim termal pedi.
Öncelikle Gigabyte'a mail at. Kullanılan padler kaç mm onlar sana tablosunu atar. 2. Olarak daha uyguna halletme imkanın yok. Çünkü padlerden biri 0.5mm olup diğeri 1mm olursa ve sen gidip iki yere de 0.5 pad alırsan ucuza buldum diyip. O zaman 1mm pad koyman gereken yerde boşluk olacak ısı iletemeyecek kartın. Her halükarda ayrı ayrı mm değerlerine sahip pad almaktansa putty alman daha mantıklı. Şuan zaten bir pad ₺900 civarında 3 adet ayrı mm değerine sahip pad alsan da 1 adet putty alsanda aynı paraya gelecek. Putty daha garanti en azından boşluk kalmaz. Şuan bütçen yoksa bir süre bu parçalanmış padler ile kullan ısı değerlerini takip et. Olumsuz durum yaşarsan kartını fazla yormazsın padleri yenileyene kadar.

Neyse o zaman oyle yapayim. Arkadas mmleri soylemis internettedr vardir diye düşünüyorum bana onerdigin nedir? https://ty.gl/nw1the1gezs7o mesela bu olmaz mı ikitane alsam? Ya da bu mesela Arctic diyor ama kalitelimi degilmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…