Urass.0

Uzman
Merhaba,

3060 Ti ekran kartımda böyle bir sorun var. Monitörden mi, ekran kartından mı, kararsız kaldım.

Mpia'nın kötü 1440x900 monitörünü taktım geçici olarak örneğin Arena Breakout'ta grafik kalitesini en yükseğe almama rağmen görüntü aşırı berbat. Kafamı hareket ettirince oyunun tamamen bulanıklaşması, uzağı çöp şekilde bulanık görme gibi sorunlar var şu an. BeamNG.Drive'da grafikleri fulledim, sonuç görseldeki gibi. SS'te bu çizgiler görünmekte. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

1765636678929.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

3060 Ti ekran kartımda böyle bir sorun var. Monitörden mi, ekran kartından mı, kararsız kaldım.

Mpia'nın kötü 1440x900 monitörünü taktım geçici olarak örneğin arena Breakout'ta grafik kalitesini en yükseğe almama rağmen görüntü aşırı berbat. Kafamı hareket ettirince oyunun tamamen bulanıklaşması, uzağı çöp şekilde bulanık görme gibi sorunlar var şu an. BeamNG.drive'da grafikleri fulledim, sonuç görseldeki gibi. SS'te bu çizgiler görünmekte. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 210307

Ben tam anlayamadim hocam bu tek bu oyunda mi oluyor?
Genel oyun ici ayarlari paylasir misiniz?

Attığınız yine az çok etki etti ama yine rahatsız edici kadar çizgiler mevcut diğer oyunlarda da aynı şekil. Sanırsam monitörden kaynaklı çünkü başka oyunlarda da ghosting mevcuttu çok sayıda.
Hocam ben de şuan böyle oyun. Monitörünüzün markası nedir?
1765659067642.webp

1765659075075.webp

Mpia monitörde normal gibi çamur görüntü olur onlarda sanırım. Monitörden de kaynaklanıyor gibi asus VS197D 1366x768 Monitör de böyle bulanık çamur görüntü oluyordu.