RX 6700 XT al.
Ne güzel işte.
Ne güzel işte.
AMD alınır aslında ama Sapphire gibi markalar alınmaz. Kendim ROG Strix 6750 XT kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım ama öncesinde Sapphire marka kartları kullandım ve sorun yaşadım.AMD alma ucuz etin yahnisi yenmez.
Zamanında RTX 4060 yerine 6700 XT almıştım. Yaptığım en kötü hatalardan biriydi.
O sıkıntı işte hocam. Rampage'in 600 Wattlık bir PSU'su var 1.5 sene evel satın almıştım 0.AMD alınır aslında ama Sapphire gibi markalar alınmaz. Kendim ROG Strix 6750 XT kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım ama öncesinde Sapphire marka kartları kullandım ve sorun yaşadım.
Bu arada PSU da önemli, AMD kart kullanacaksanız PSU'nuzun sağlam olması gerekiyor, NVIDIA'da çok önemli değil ama AMD kartlar PSU seçiyor.
Bu PSU 3070'de de sıkıntı çıkarır.O sıkıntı işte hocam. Rampage'in 600 Wattlık bir PSU'su var 1.5 sene evel satın almıştım 0.
İsterse Gold olsun o PSU'dan hayır gelmez. 5-6 ay idarelik kullanılabilir.Hocam açıkçası 3070'i aldıktan sonra 5 6 ay kullanayım ardından yeni bir PSU alırım 2.el yine daha iyi bir marka. Yeter ki o kadar idare etsin
. Bu arada 80 Plus Bronze sertifikası var söylemeyi unuttum.
İdarelik de olsa kullanabileceğime sevindim açıkçası. Konuyla bağımsız fakat 2, 3 marka verebilir misiniz PSU için? Alacağım zaman ilk sırada onları arayayım hiç anlamıyorum PSU markalarından vb.İsterse Gold olsun o PSU'dan hayır gelmez. 5-6 ay idarelik kullanılabilir.
Bu size yardımcı olur.İdarelik de olsa kullanabileceğime sevindim açıkçası. Konuyla bağımsız fakat 2, 3 marka verebilir misiniz PSU için? Alacağım zaman ilk sırada onları arayayım hiç anlamıyorum PSU markalarından vb.