AMD alma ucuz etin yahnisi yenmez.
Zamanında RTX 4060 yerine 6700 XT almıştım. Yaptığım en kötü hatalardan biriydi.
AMD alınır aslında ama Sapphire gibi markalar alınmaz. Kendim ROG Strix 6750 XT kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım ama öncesinde Sapphire marka kartları kullandım ve sorun yaşadım.

Bu arada PSU da önemli, AMD kart kullanacaksanız PSU'nuzun sağlam olması gerekiyor, NVIDIA'da çok önemli değil ama AMD kartlar PSU seçiyor.

AMD alınır aslında ama Sapphire gibi markalar alınmaz. Kendim ROG Strix 6750 XT kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım ama öncesinde Sapphire marka kartları kullandım ve sorun yaşadım.

Bu arada PSU da önemli, AMD kart kullanacaksanız PSU'nuzun sağlam olması gerekiyor, NVIDIA'da çok önemli değil ama AMD kartlar PSU seçiyor.
O sıkıntı işte hocam. Rampage'in 600 Wattlık bir PSU'su var 1.5 sene evel satın almıştım 0.

İsterse Gold olsun o PSU'dan hayır gelmez. 5-6 ay idarelik kullanılabilir.
İdarelik de olsa kullanabileceğime sevindim açıkçası. Konuyla bağımsız fakat 2, 3 marka verebilir misiniz PSU için? Alacağım zaman ilk sırada onları arayayım hiç anlamıyorum PSU markalarından vb.