Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Bu oyunu yıllar önce alıp iade etmiştim, ücretsiz olunca bir bakayım dedim fakat oyunda sürekli takılmalar söz konusu. Grafikler Epic, high ve medium karışık, 1080p oynuyorum. Görsel paylaşıyorum, işlemci kullanımı normal ama ekran kartına yük binmiyor nedense. FPS 60, 70 kimi zaman 80'lerde. Sağa sola döndürdükçe küçük küçük takılmalar oluyor ve çok rahatsız edici, nasıl çözeceğim acaba? Kare gecikmeleri de yüksek.

TAA, FXAA her şeyi denedim işe yaramıyor.

1736448024193.webp

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm gibi. Ben Epic'te oynuyorum, Steam'de oynayanlar da aynısını yapabilir.

Oyun başlatma seçeneklerine "-dx12" kodunu girerseniz kart kullanımı düzeliyor ve şu an en azından 100'lerde FPS alıyorum. Oyun DirectX12'de başladı. Takılmalar halen var ama sanırsam ki optimizasyonun kötülüğünden.
Arkadaşlar sorunu çözdüm gibi. Ben Epic'te oynuyorum, Steam'de oynayanlar da aynısını yapabilir.

Oyun başlatma seçeneklerine "-dx12" kodunu girerseniz kart kullanımı düzeliyor ve şu an en azından 100'lerde FPS alıyorum. Oyun DirectX12'de başladı. Takılmalar halen var ama sanırsam ki optimizasyonun kötülüğünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm gibi. Ben Epic'de oynuyorum, Steam'de oynayanlar da aynısını yapabilir.

Oyun başlatma seçeneklerine "-DX12" kodunu girerseniz kart kullanımı düzeliyor ve şu an en azından 100'lerde FPS alıyorum. Takılmalar halen var ama sanırsam ki optimizasyonun kötülüğünden.

DLSS aç düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi