- Makaleler
- 1
4070 serisi kart olabilir.
5000 serisi için muhtemelen 5060 Ti gelir o paraya.
5000 serisi için muhtemelen 5060 Ti gelir o paraya.
AMD'nin genel olarak yarattığı sorunları söyleyebilir misiniz?
Bir kaç kişi yaşadı diye herkes yaşayacak diye bir şey yok. Bende 6600XT kullanıyorum ve bir problem yaşamıyorum mesela. Nvidia alıp sorun yaşayan da var AMD kullanıp yaşayanda var. AMD'de sorun yaşayanların bir çoğu hep eski nesil kartlarda sorun yaşadığını gözlemledim. 6000 serisi ve üstünde daha az sorun yaşayan çıkıyor. Genelleme yapmak bence doğru değil.Caner uncu hocamın ve forumda bulunan birkaç kişi daha yaşadığı olay oyunlarda oynatmayacak kadar takılmalar yaşatması en basitinden.
@Geraltın kılıcı hocam Linux'a geçerek çözdü bu olayı.
AMD kart çıkartılıp NVIDIA muadili takılınca herhangi bir sıkıntı olmadan aynı oyunu oynayabiliyor.
Birkaç kişi yaşadı diye herkes yaşayacak diye bir şey yok. Bende 6600XT kullanıyorum ve bir problem yaşamıyorum mesela. NVIDIA alıp sorun yaşayan da var AMD kullanıp yaşayanda var. AMD'de sorun yaşayanların birçoğu hep eski nesil kartlarda sorun yaşadığını gözlemledim. 6000 serisi ve üstünde daha az sorun yaşayan çıkıyor. Genelleme yapmak bence doğru değil.
AMD kart çıkartılıp NVIDIA muadili takılınca herhangi bir sıkıntı olmadan aynı oyunu oynayabiliyor.
5060 Ti modelinin VRAM'i 8 GB olmazsa 10-12 GB olursa onu alabilirsiniz.
'AMD ekran kartları cidden sorunlu mu?' konusundaki mesaj AMD ekran kartları cidden sorunlu mu?