RTX 3070 Ti sistemde VIDEO_TDR_FAILURE (116) mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alimen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 171
  • Etiketler Etiketler
    minidump

Alimen

Çalışkan
  • Anakart: MSI MS-1583
  • İşlemci: Intel i7-12700H
  • Ekran Kartı: RTX 3070 Ti
  • İşletim Sistemi: Windows 11

Yardım eder misiniz? Mavi ekran yedim ve sorunun ekran kartım olduğunu sanıyorum. Eğer sorun ekran kartımsa, neler yapmalıyım? Nasıl düzeltirim?

Minidump dosyası bu linkin içinde= 031625-16062-01 -

NVIDIA'nın son zamanlarda çıkan sürücüleri çok sorunlu. Minidump da ekran kartına işaret ediyor. Eski sürücü, sorunu yüksek ihtimalle çözecektir.

Alıntıladığım mesaj konunun çözümünden bahsediyor. Adımları uygulayın.

Yani eski surucuyu kullanmami mi onerirsiniz? Hangi surucuyu kurayim tam olarak? Şu anda 572.00 surumu var sanirim bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani eski surucuyu kullanmami mi onerirsiniz? Hangi surucuyu kurayim tam olarak? Şu anda 572.00 surumu var sanirim bende.
50K serisinin ilk sürücüsünden önceki 566.36 sürücüsüne dönün. Ben de onu kullanıyorum.

50K serisinin ilk sürücüsünden önceki 566.36 sürücüsüne dönün. Ben de onu kullanıyorum.
Tamam, tesekkurler. 566.36 surumunu manuel olarak indirecegim ama ilk once su anki surumu kaldirmam lazim.

Tamam, teşekkürler. 566.36 surumunu manuel olarak indirecegim ama ilk once su anki surumu kaldirmam lazim.
Bağlantıda önerdiğim şekilde yükleyin. Önce DDU ile kaldırın, sonra NvCleanstall ile sürücüyü yükleyin.

NvCleanstall kullanımı indirme sayfasındaki videoda gösteriliyor. En sondaki gelişmiş ayarlar kısmını atlayıp önerilen şekilde yükleyin.

NvCleanstall olmadan direkt el ile indirsem eski surumu, olur mu?

NvCleanstall olmadan direkt el ile indirsem eski surumu, olur mu?
Olur ama NvCleanstall gereksiz şeyleri ayıkladığından, indirme işleminiz daha hızlı olur. Güvenilir bir yazılım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…