Alimen

Çalışkan
  • Anakart: MSI MS-1583
  • İşlemci: Intel i7-12700H
  • Ekran Kartı: RTX 3070 Ti
  • İşletim Sistemi: Windows 11

Yardım eder misiniz? Mavi ekran yedim ve sorunun ekran kartım olduğunu sanıyorum. Eğer sorun ekran kartımsa, neler yapmalıyım? Nasıl düzeltirim?

Minidump dosyası bu linkin içinde= 031625-16062-01 -

• Anakart: MSI MS-1583
  • İşlemci: Intel i7-12700H
  • Ekran Kartı: RTX 3070 Ti
  • İşletim Sistemi: Windows 11

Yardım eder misiniz? Mavi ekran yedim ve sorunun ekran kartım olduğunu sanıyorum. Eğer sorun ekran kartımsa, neler yapmalıyım? Nasıl düzeltirim?

Minidump dosyası bu linkin içinde= 031625-16062-01 -
Güç planını dengeliye alın. Sürekli yüksek performansta durmasına gerek yok. Windows oyuna geçince zaten ona göre ayar yapıyor. Yüksek performans seçiliyken daha çok güç tüketir, oyuna girmeden boşta daha çok ısınır. Yani hiç gerek yok.

Nvidia'nın 50K ile gelen sürücüleri aşırı sorunlu. Bağlantıda gösterdiğim şekilde 566.36 sürücüsüne geri dönün.

NVIDIA'nın son zamanlarda çıkan sürücüleri çok sorunlu. Minidump da ekran kartına işaret ediyor. Eski sürücü, sorunu yüksek ihtimalle çözecektir.

Alıntıladığım mesaj konunun çözümünden bahsediyor. Adımları uygulayın.

NVIDIA'nın son zamanlarda çıkan sürücüleri çok sorunlu. Minidump da ekran kartına işaret ediyor. Eski sürücü, sorunu yüksek ihtimalle çözecektir.

Alıntıladığım mesaj konunun çözümünden bahsediyor. Adımları uygulayın.
Yani eski surucuyu kullanmami mi onerirsiniz? Hangi surucuyu kurayim tam olarak? Şu anda 572.00 surumu var sanirim bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam, teşekkürler. 566.36 surumunu manuel olarak indirecegim ama ilk once su anki surumu kaldirmam lazim.
Bağlantıda önerdiğim şekilde yükleyin. Önce DDU ile kaldırın, sonra NvCleanstall ile sürücüyü yükleyin.

NvCleanstall kullanımı indirme sayfasındaki videoda gösteriliyor. En sondaki gelişmiş ayarlar kısmını atlayıp önerilen şekilde yükleyin.

Bağlantıda önerdiğim şekilde yükleyin. Önce DDU ile kaldırın, sonra NvCleanstall ile sürücüyü yükleyin.

NvCleanstall kullanımı indirme sayfasındaki videoda gösteriliyor. En sondaki gelişmiş ayarlar kısmını atlayıp önerilen şekilde yükleyin.
NvCleanstall olmadan direkt el ile indirsem eski surumu, olur mu?