RTX 3070 üstüne 14.000 TL verip RTX 4070 Ti almak mantıklı mı?

nitr0 40

Üstün
Yer
İstanbul
RTX 3070 Gaming X Trio ekran kartı var elimde. Üstüne bu kadar para vermek mantıklı mı? Kart Gigabyte gaming OC modeli. Normalde siyahmış ama kendisi beyaza boyayıp fırın boya yapmış.

RTX 3070 Gaming X Trio ekran kartı var elimde. Üstüne bu kadar para vermek mantıklı mı? Kart Gigabyte gaming OC modeli. Normalde siyahmış ama kendisi beyaza boyayıp fırın boya yapmış.
3070'i kaçtan sayıyor? 4070 Ti iyi karttır ben olsam alırdım makul fiyattaysa.

Devrim yaşarsın, bence değerlendir. İşlemciniz nedir?

Kartta sorun yok ise kesinlikle değer üstüne 10k vermek. Kas gücü olarak 3090/5070'e yakın bir şey 4070 Ti. 2K için biçilmiş kaftan o kart.

Kartta sorun yok ise kesinlikle değer üstüne 10k vermek. Kas gücü olarak 3090/5070'e yakın bir şey 4070 Ti. 2K için biçilmiş kaftan o kart.
Bütçemi ayarlayabilirsem bir bakmayı düşünüyorum. Sadece aklımı kurcalayan şey kartın boyanmış olması. Beyaz sistem dizdim zaten ama boyalı olması sorun çıkarır mı bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…