RTX 3070 Gaming X Trio ekran kartı var elimde. Üstüne bu kadar para vermek mantıklı mı? Kart Gigabyte gaming OC modeli. Normalde siyahmış ama kendisi beyaza boyayıp fırın boya yapmış.
Detaylar
Kim cevapladı?3070'i kaçtan sayıyor? 4070 Ti iyi karttır ben olsam alırdım makul fiyattaysa.RTX 3070 Gaming X Trio ekran kartı var elimde. Üstüne bu kadar para vermek mantıklı mı? Kart Gigabyte gaming OC modeli. Normalde siyahmış ama kendisi beyaza boyayıp fırın boya yapmış.
10 bin sanırım. 24'e bırakıyor kartı çünkü.3070'i kaçtan sayıyor? 4070 Ti iyi karttır ben olsam alırdım makul fiyattaysa.
Alınır o zaman. Makulleri de o fiyatlarda geziniyor 25 - 27 civarı az göz gezdirdim de.
RTX 3070 Gaming X Trio ekran kartı var elimde. Üstüne bu kadar para vermek mantıklı mı? Kart Gigabyte gaming OC modeli. Normalde siyahmış ama kendisi beyaza boyayıp fırın boya yapmış.
Devrim yaşarsın, bence değerlendir. İşlemciniz nedir?
Devrim yaşarsın, bence değerlendir. İşlemciniz nedir?
9700X. 2K için kullanacağım gibi gözüküyor.
Kartın hakkı 4K ama 2K'da yağ gibi akarsın .
- Makaleler
- 4
Kartta sorun yok ise kesinlikle değer üstüne 10k vermek. Kas gücü olarak 3090/5070'e yakın bir şey 4070 Ti. 2K için biçilmiş kaftan o kart.
Yeni mesajlar
-
-
-
Keenetic Hero KN-1012'de yapılması gereken ayarlar nelerdir?
- Teknoloji Meraklısı Adam